04 / 05 / 2024

ekonomi reform paketinde neler var 2021

ekonomi reform paketinde neler var 2021

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "(Ekonomi Reformları) İthal girdi kullanımını azaltmış, katma değerli üretimle ihracatta yeni rekorlar kıran, yerli ve milli bir ekonomi hedefliyoruz." dedi.

Türkiye'nin dijital parası yıl sonuna kadar hazır olacak!

Ekonomi Reform Paketi'ne ilişkin takvim kapsamında, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dijital paranın ekonomik, teknolojik ve hukuki altyapısını yıl sonuna kadar hayata geçirecek.

Vergide kriterler değişiyor! İşte yeni düzenleme!

Hükümetin üzerinde çalıştığı ekonomik reform paketinde, vergi uygulamalarına ilişkin yeni maddeler getirilecek...

Binalar enerji verimliliği destekleri kapsamına alındı!

Yeni açıklanan ekonomi reform paketinde, salgın sonrası ekonominin güçlendirilmesi ile ilgili alınan önlemler arasında ekonomide yeşil dönüşümü teşvik eden adımlar da yer alıyor. 

Ekonomi Reform Takvimi belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Ekonomi Reform Paketi'ne ilişkin reform takvimini tamamladıklarını, Bakanlığın internet sitesinden takvime ulaşılabileceğini bildirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan açıkladı! İşte Ekonomi Reform Paketi'nin ayrıntıları!

Hazine ve Maliye Bakanı Elvan, Ekonomi Reform Paketi'nin ayrıntıları ve hayata geçirilecek reformların yol haritası ile Bakanlığın sorumluluğundaki hedeflerin gerçekleştirilmesi için atacakları adımları açıklıyor...

Uzaktan çalışan da tazminat alabilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ekonomi reform paketi kapsamında uzaktan çalışan da part time çalışan da tazminat alabilecek. İşte tüm merak edilenler...

Müjde! Ekonomi reform paketi çalışmaları tamamlandı!

Başkan Erdoğan’ın mart ayında açıklaması beklenen reform paketinde sona yaklaşıldı. Tahkim şartının teşvikinden yatırımcılar için vergilerin düzenlemesine kadar önemli adımlar atılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomi ve hukuk alanındaki reformları yakında paylaşacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomi ve hukuk alanındaki reform gündemimizle ilgili yoğun bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Yakında bu reformları kamuoyu ile paylaşacağız. Reform gündemimize uygun adımları hızla hayata geçireceğiz." dedi.

ABD Temsilciler Meclisi'nin destek paketinde kira ve mortgage ödemeleri desteği de var!

ABD Temsilciler Meclisi'nin destek paketinde öğrenci borçlarından kira ve mortgage ödemelerine kadar birçok farklı kalemde destekler de bulunuyor.

Reform Hafriyat İnşaat Taahhüt Nakliyat Mobilya İmalatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Hafriyat İnşaat Taahhüt Nakliyat Mobilya İmalatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Azgın, Battal Azgın ve Hatice Aydın tarafından kuruldu. 

Reform Konsept Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Konsept Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ocak ve Emrah Karabulut Karem tarafından kuruldu. 

Arjantin yabancı fonların ekonomi politikalarını belirlemesine izin vermeyecek!

Arjantin Ekonomi Bakanı Guzman, ülkenin derin bir ekonomik ve sosyal kriz yaşadığını belirterek, "Yabancı yatırım fonlarının ekonomi politikalarını belirlemesine izin verilmeyecek." dedi.

Reform Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Şişli'de 1 milyon 138 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Özen tarafından kuruldu.

ekonomi reform paketinde neler var 2021 Haberi

ekonomi reform paketinde neler var 2021

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İthal girdi kullanımını azaltmış, yerli ve milli bir ekonomi hedefliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, Ekonomi Reformları Tanıtım Toplantısı'na katılıyor.

Ekonomi Reformları

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi reformlarına ilişkin, şunları söyledi: "Çalışmamızın özünde ekonomiyi yatırım, üretim, istihdam ve ihracat temelinde büyütme amacı bulunuyor. Üretimde verimlilik artışı sağlayarak potansiyel büyümemizi artıracağız. İnşallah bu yol haritasını, milletimizle kurumlarımızla iş dünyamızla tüm paydaşlar hep birlikte hayata geçireceğiz." 

"Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi olmak için hedeflerimize mutlaka ulaşacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şöyle devam etti: "İthal girdi kullanımını azaltmış, katma değerli üretimle ihracatta yeni rekorlar kıran, yerli ve milli bir ekonomi hedefliyoruz. Dirayetli yönetimimizle 2009 küresel krizi gibi 2013 sonrasındaki pek çok siyasi,...