08 / 05 / 2024

Ekopar Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ekopar Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ekopar Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Süleyman Altunsöz tarafından kuruldu.

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Kuruldu!

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşi tarafından kuruldu.

Kaoser İnşaat Kimya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaoser İnşaat Kimya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Belge tarafından kuruldu.

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Sırımsı tarafından kuruldu.

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Turan Küçük tarafından kuruldu.

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi kuruldu!

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi Pendik'te Erdal Özkan tarafından kuruldu.

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

Ne Kimya Metal Otomotiv Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ne Kimya Metal Otomotiv Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çantal tarafından kuruldu.

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Murat İntepeler tarafından kuruldu.

K1 Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Maden Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K1 Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Maden Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Sancaktepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kenan Uçar tarafından kuruldu.

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Şirketi  Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Turgay Ertuğrul tarafından kuruldu.

Çetinkaya34 İnşaat Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinkaya34 İnşaat Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde 400 bin TL sermaye bedeli  ile Rüveyda Çetinkaya tarafından kuruldu.

Aktutar İnşaat Metal Nakliyat Kimya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktutar İnşaat Metal Nakliyat Kimya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da  200  bin TL sermaye bedeli ile Ercan Çıvğın tarafından kuruldu.

Ekopar Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ekopar Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Ekopar Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Süleyman Altunsöz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Ekopar Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul,ham maddelerin imalatı ve ticareti ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Ekopar Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Ramazanoğlu Mah.Göreme Sk. No:3/3...