03 / 05 / 2024

Ekovilla Ekosilivri

Ekovilla Ekosilivri

Ekovilla, depreme karşı yatay mimari konsepti sunuyor. Ekovilla evleri, karkas duvar panellerinde çivili birleşme yerleri binanın bükülmesini sağladığından depreme karşı korur.

Ekovilla Silivri'de 20 bin TL'ye anahtar teslim!

Torba kanunda KDV istisnasının yasalaşmasıyla yabancıya satış artırılmaya çalışılıyor. Yabancıya satışını belirleyen kısıtlamaların büyük çoğunluğu Ekovilla’yı etkilemiyor.

Ekovilla'dan 20 bin TL'ye Ekoflex modelinde ev!

EKOVİLLA, ulaşılabilir fiyat ve farklı model alternatifleriyle birçok aileye yuva oldu. EKOVİLLA’dan her bütçeye göre, 20 Bin TL’ye EKOFLEX modelinde ev.

Ekovilla'dan depreme karşı yatay mimari konsepti!

Ekovilla, depreme karşı yatay mimari konsepti sunuyor. Ekovilla evleri, karkas duvar panellerinde çivili birleşme yerleri binanın bükülmesini sağladığından depreme karşı korur.

Ekosilivri'de esnek ve faizsiz ödeme seçenekleri!

İstanbul Silivri ilçesinde 36 adet villa ünitesinden oluşan Ekosilivri'de yüzde 10 peşin, yüzde 40 temel atıldığında, yüzde 30 irtifakında ve son yüzde 20 ise teslimde ödemek suretiyle daha esnek ve faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor.

Ekosilivri projesine yoğun talep!

Avrupa Yakasının en fazla ruhsat verilen Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinde hayata geçirilen gayrimenkul projeleri, alışveriş merkezleri, ulaşım ve sosyal yatırımlar ile bölge merkezi bir konuma ulaşırken, yapılan bu yatırımlar bölgenin çehresini değiştirdiği kadar bölgede yaşayan nüfusu da artırıy

Ekosilivri daire fiyatları ne kadar?

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Eko Silivri butik villa projesinde teslimlerin 18 ay sonra yapılması hedefleniyor...

Ekosilivri fiyat listesi 2016!

İstanbul Silivri'de hayata geçirilen Ekosilivri projesinde daire fiyatları 349 bin 600 TL’den başlangıç gösteriliyor...

Ekosilivri satılık daire!

36 adet villadan meydana gelen Ekosilivri porjesi E-5 Karayoluna 400 metre mesafede inşa ediliyor. İşte, Ekosilivri satılık daire seçenekleri...

Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri projesi!

9 blok şeklinde yükselen Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri projesi 36 adet bağımsız bölüm villa ünitesinden meydana geliyor.

Ekosilivri nerede?

İstanbul Silivri ilçesinde hayata geçirilen Ekosilivri projesi Ekovilla Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Ekosilivri nerede?

Ekosilivri lansman fırsatlarıyla satışta!

İstanbul Silivri ilçesi, geri dönüştürülebilir sağlıklı yapı malzemeleriyle inşa edilen butik villa projesine kavuşuyor. EKOSİLİVRİ lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu.

Ekovilla: Doğayla bütünleşmiş yeni nesil ev!

Doğayla bütünleşik sürdürülebilir bir yaşam hedefiyle yola çıkan Ekovilla, güvenli, doğal ve yenilenebilir enerjiyle yaşanılan bir ev anlayışını Türkiye’ye kazandırıyor. Ekovilla, doğayla birlikte yaşayan ve nefes alan yapılar oluşturuyor.

Salih Döngel Ekovilla projesini anlattı!

Konutta kalite standardını değiştiren ısı, ses, yangın yalıtımıyla diğer yapılara nazaran yüzde 70'e varan enerji tasarrufu sağlayan Ekovilla, ayrıca kişiye özel projelere de imzalar atıyor.

Ekovilla Ekosilivri Haberi

Ekovilla Ekosilivri

Ekovilla, depreme karşı yatay mimari konsepti ile tercih ediliyor. Üçüncü deprem kuşağındaki Türkiye, Çanakkale’de son bir haftada art arda yaşanan sarsıntılarla deprem gerçeğini tekrar hatırladı.

Çanakkale ile depremle tekrar yüzleştik

Çanakkale’de ilki 6 Şubat’ta yaşanan sarsıntıdan sonra geçen bir haftada 749 deprem aktivitesi kaydedildi.  Özellikle Çanakkale Ayvacık ilçesi Yukarı Köy’ünü etkileyen deprem  hareketleri  sonucunda 50 evin hasar gördüğü bildirildi. Sarsıntıların devam etmesi ile evlerine giremeyen bölge insanı, Kızılay tarafından kurulan konteynerlerda barınıyor. İlk sarsıntılarda hasar alan binaların, devam eden sarsıntılarla hasar oranının daha fazla büyüdüğü veya tamamen yıkıldığı gözlemlendi.

Deprem gerçeği ve kentsel dönüşüm

1999 depreminden sonra bir takım düzenlemeler getirilen inşaat sektöründe  kentsel dönüşüm ile eski binaların dönüşümüne hız verildi. Gayrimenkul sektörü, teşvikler sağlanarak beklenen büyük İstanbul depremine yetiştirilmeye çalışılıyor. İnşaat teknolojisinde...