06 / 05 / 2024

Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri nerede

Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri nerede

9 blok şeklinde yükselen Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri projesi 36 adet bağımsız bölüm villa ünitesinden meydana geliyor.

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Can    Bozkurt tarafından kuruldu.

Eko Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eko Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri projesi!

9 blok şeklinde yükselen Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri projesi 36 adet bağımsız bölüm villa ünitesinden meydana geliyor.

Ekosilivri nerede?

İstanbul Silivri ilçesinde hayata geçirilen Ekosilivri projesi Ekovilla Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Ekosilivri nerede?

Eko Sis İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eko Sis İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sıddık Kılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul sektörü eko-kentleri tartışacak

10. Gayrimenkul Zirvesi, GYODER tarafından 10.'su 15 Haziran'da gerçekleştirilecek...

Abu Dabi Çölü'nde eko-kent kuruluyor, peki ya Türkiye'de?

10. Gayrimenkul Zirvesi, geleceği şekillendirecek eko-kentleri ve "slow city*" akımını masaya yatırarak bu soruya yanıt arıyor

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Yeşil binalar Eko Design konferansında tartışılacak

Yapı Endüstri Merkezi (YEM), küresel ısınmanın gündende olduğubu günlerde yeşil binaları Eko Design 09 konferansı ile tartışıyor

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri nerede Haberi

Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri nerede

Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri projesi 36 adet bağımsız bölüm villa ünitesinden meydana geliyor. 


E-5 Karayoluna 400 metre mesafede inşa edilen Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri projesi İstanbul Silivri ilçesinde konumlandırılıyor. 


Eko Silivri Evleri'nde 2+1,  3+1 ve 4+1 oda sayısında villa seçenekleri sunuluyor. Projede daire alanları 92, 136 ve 145 metrekare arasında dizayn ediliyor. 


9 blok şeklinde yükselen Ekosilivri projesinde dairelerin yanı sıra açık yüzme havuzu, çoklu aktivite spor alanı (basketbol, voleybol, tenis, futbol), cafeterya ve sosyal tesis bulunuyor.


Sahile, bütün alışveriş ve sosyal olanaklara yürüme mesafesinde konumlandırılan Eko Silivri projesi Maxi AVM ile komşu konumda, Silivri Belediyesi ve şehir hatları vapur iskelesine 5 dakika araç mesafesindedir.


Tel: 0212 450 0036

Web: http://ekosilivri.com/

Pınar...