05 / 05 / 2024

Ekrem Demirci

Ekrem Demirci

Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği kuruldu. İlk toplantısını hizmet binasında yapan birliğin başkanlığını Ekrem Demirci üstlendi. Ahmet Özcan Caddesi'ndeki yeni hizmet binasında faaliyetlerine başladı.

Ekrem Demirci: Döviz değil, konut alın!

KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci, vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Vatandaş elindeki dövizi bozdurarak borsa ve gayrimenkul gibi Türk enstrümanlarına yatırım yapmalı” dedi

Arap yatırımcılar Konya'ya geliyor!

Konya Ticaret Odası (KTO) VE KOMÜT işbirliği ile Konya’nın önde gelen firmaları ile birlikte bir araya gelindi. KTO Başkanı Selçuk Öztürk ve KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci öncülüğünde Konya’ya Arap yatırımcıların davet edilmesi konusunda çalışmalar başlatıldı.

Ekrem Demirci: Konya'da konut eksiği var!

KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci, Konya'daki inşaat sektörünün son durumu değerlendirdi. Başkan Demirci yaptığı açıklamada Konya’da konut eksiği olduğuna dikkat çekti.

Sinpaş GYO'nun acı günü: Ekrem Pademirli vefat etti!

Sinpaş GYO'nun eski yönetim kurulu üyesi, Sinpaş GYO'nun iştiraki şirketlerinin Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli vefat etti.

Ekrem Demirtaş, İzmir'deki plan iptallerini eleştirdi!

İzmir Ticaret Odası aralık ayı meclis toplantısında konuşan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir planlarının iptallerini eleştirdi. Demirtaş, kentte çeşitli itirazlarla planların yargı tarafından iptal edilmesine değindi.

Erkan Demirci: Alanya'da imar planın onaylanması sorunu çözmez!

Şehir Plancısı Erkan Demirci, Kuzey Alanya halkını heyecanlandıran 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının onaylanmasının bölgedeki imar sorununun çözüldüğü anlamına gelmediğine işaret etti

Manisa Demirci TOKİ başvuruları için bugün son gün!

Manisa Demirci TOKİ başvuruları için bugün son gün. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede başvuru işlemleri Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

KOMÜT inşaat fuarlarına katılacak!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirci, KOMÜT'ün 2011 yılında 77 kişi öncülüğünde kurulduğunu ifade ederek, şu an bünyelerinde 9 icra, 58 yönetim ve 200'e yakın üyenin olduğunu vurguladı.

TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman bitiyor?

Manisa Demirci TOKİ Evleri fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından yürütülüyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman bitiyor?

Manisa Demirci TOKİ Konutları başvuru!

Manisa Demirci TOKİ Konutları başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Manisa Demirci TOKİ başvuruları 2015!

TOKİ Manisa Demirci'de fiyatlar 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede 75,10 ve 106,20 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor. İşte Manisa Demirci TOKİ başvuruları 2015 detayları...

Ekrem Can İnşaat yeni projelerini Aralık 2018'de tamamlayacak!

2003 yılında aile şirketi olarak kurulan Ekrem Can İnşaat bugüne kadar yüzlerce kişiyi ev sahibi yapmanın gururunu yaşıyor.

TOKİ Manisa Demirci daire fiyatları!

TOKİ Manisa Demirci daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Başvuruları devam eden projede yüzde 20 peşinatta 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

Ekrem Demirci Haberi

Ekrem Demirci


Toplantıda konuşan Başkan Ekrem Demirci ülke ekonomisine büyük katma değer kazandıran inşaat sektörümüzü daha da geliştirmek ve kurumsal bir yapıya kavuşturmak için birlik kurma ihtiyacı duyduklarını belirterek şunları söyledi: "Son yıllarda hızlı bir büyüme gerçekleştiren ve ülke ekonomisine büyük katma değer kazandıran inşaat sektörümüz kurumsal olarak da vücut değiştirmektedir. Konya'da sektörel sorunların çözümü ve işbirliğinin artırılması adına sektörümüzde hizmet eden arkadaşlarımızla bir araya gelerek yeni bir yapılanma oluşturduk. 


Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği tedarikçilerimize, çalışanlarımıza, yatırımcılarımıza, ev ve iş yeri sahibi olmak isteyen hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bugünden itibaren çalışmalarına başlamış bulunmaktadır. Türkiye'nin ve Konya'nın en hızlı büyüyen ve ekonominin lokomotifi olarak gösterilen inşaat sektöründe artık sorunlarımızı işbirliği içerisinde çözmeye gayret edeceğiz. Yatırımcılarımızın ve konut sahibi...