06 / 05 / 2024

Ekrem Demirtaş turizm açıklaması

Ekrem Demirtaş turizm açıklaması

İTO Yönetim Kurulu (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Rebii Akdurak ve beraberlerindeki İTO heyeti, Sakız Belediye Başkanı Emmanoil Vurnus'u ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yıldız, Emre Uçucu, Fatih Şekerci ve Furkan Bozyurt ortaklığında kuruldu.

Profesör Özgür Demirtaş'ın dolar açıklamaları şok etkisi yarattı! Döviz baskısı turizmcileri yaktı!

Turizm sektörüyle ilgili kısa bir açıklama yapan Profesör Özgür Demirtaş, turizmciler arasında endişeye yol açtı. Açıklama, sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdussamed Demirtaş ve Tahsin Kurt ortaklığında kuruldu.

Demirtaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Demirtaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Şahir Demirtaş tarafından  kuruldu!

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Efe Emirhan Demir ve Ekrem Duvar ortaklığında kuruldu.

Zanyap İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zanyap İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih’te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Usta ve Serdar Keser tarafından açıldı.

Yez Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yez Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Demirtaş tarafından açıldı.

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi açıldı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Demirtaş tarafından açıldı.

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret  Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Tonka tarafından kuruldu.

Remta İnşaat Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Remta İnşaat Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Baban ve Talat Tepe ortaklığında kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'nun Bodrum'daki villası için 'usulsüz çıktı' iddiası!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bodrum Yahşi’de eşi Dilek İmamoğlu adına satın aldığı villanın turizm tesis alanına yapıldığı ve İmamoğlu’na yasaya aykırı şekilde kat mülkiyeti tapusu verildiği iddia edildi. 

Saltanat Konakları İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saltanat Konakları İnşaat Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL ssermaye bedeli ile Ekrem SÜngü ve Ramazan Tan ortaklığında kuruldu.

Ekrem Demirtaş turizm açıklaması Haberi

Ekrem Demirtaş turizm açıklaması


İTO Yönetim Kurulu (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Rebii Akdurak ve beraberlerindeki İTO heyeti, Sakız Belediye Başkanı Emmanoil Vurnus'u ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. İzmir ile Ege adaları arasındaki ticaret ve turizmin geliştirilmesi için iki yakanın ortak çalışma ve yatırımlar yapması gerektiğini söyleyen Demirtaş, "Turizm sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda üyemiz adalarda yapılacak yatırımlara kaynak ayırmaya hazır. Şu anda özellikle otellere ihtiyaç var. Sakız Belediyesi'nin, marina ve otel yeri planları yapması gerekiyor" dedi. 

Geçtiğimiz günlerde Atina'da gerçekleştirilen forumda iki ülkenin başbakanlarının bir araya geldiğini hatırlatan Demirtaş, "Forum sırasında, Samaras'ın söylediği bir cümle çok önemliydi. Samaras, 'İşbirliğimizi geliştirelim, sorun çıktığı anda bir parantez açalım, sonra parantezi kapatıp işbirliğine devam edelim' dedi. Bu nedenle siyasiler, parantez içindekileri çözmek için çalışmaya devam...