29 / 04 / 2024

Ekrem Eray

Ekrem Eray

Hece Yapı Yatırım Anonim Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye ile Ceren Öztürk, Ekrem Eray, Arda, emir Hasan Yılmaz ve Mehmet Yavuz Yılmaz tarafından100 bin TL'lik sermyae 12 Haziran'da kuruldu

Ekrem İmamoğlu'ndan çok sert Boğaziçi Yasası açıklaması!

"Boğaz yönetmeliği boğazlarında kalır, yutkunamazlar" diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Boğaz yönetmeliği gibi düzenlemelerle karşılaştığımızda bunun hesabını topluma verirler" ifadelerini kullandı...

Ekrem İmamoğlu'ndan balık-ekmek tekneleri açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kaldırma diye de bir şey yok. Dün nasıl bir ihaleyle birisi alıyorsa şimdi de belediyenin iştirakleri, kurumları var" dedi...

Ekrem İmamoğlu’ndan balık ekmek açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada "Balık ekmek lezzeti kalkar mı? Kaldırma diye de bir şey yok. Dün nasıl bir ihaleyle birisi alıyorsa şimdi de belediyenin iştirakleri, kurumları var." diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu Balat sırtındaki yurt binasını mercek altına aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mezun olduğu ve kendi adıyla yeniden inşa edilen lise binasının çatısından, Fatih ilçesindeki Balat semtini inceledi.

Ekrem Şahin sahte tapuyla 10 katlı apartman mı dikti?

Kayseri'de AKP'li Kocasinan Belediye Meclis üyesi ve EGS Beton ve Yenişehir Konu Yapı Kooperatifi Başkanı Ekrem Şahin, belediye ruhsatıyla başkasına ait araziye yüksek bina dikti Sahipleri, “Belediye buna nasıl izin verir” diye sordu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cahit Turhan'a yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Haydarpaşa ve Sirkeci Garı depolarının kiralama ihalesine yönelik açıklamasına tepki verdi.

Cahit Turhan'dan Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Haydarpaşa Gar sahası ve Sirkeci Gar sahasının atıl durumda olan bazı bölümlerinin kiralanmasına yönelik olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına, yanıt verdi

Ekrem İmamoğlu’ndan Ulaştırma Bakanı’na çağrı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Garı kiralama ihalesi ile ilgili Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı’na seslenerek, “Sayın Bakan, bakanlık yap. Gelin bu işi düzeltin. Madem bu güne kadar konunun dışında kaldınız, içinde olduğunuzda nasıl oluyor anlayalım.” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem mesajı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bolu’nun ardından İzmit’te de vatandaşlarla buluştu. İmamoğlu, "Depremde attığımız her adımı, her deneyimi bu şehrimizle de paylaşacağız. Çünkü bu iş, milli bir meseledir. Bu sorunu hep birlikte çözmeliyiz” dedi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul ile ilgili olumlu fikrim yok!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ilçe belediye ziyaretlerine devam ediyor. İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili bir soruya, “Benim Kanal İstanbul’la ilgili fikrim net. Olumlu bir fikrim yok. Bunu biz bütün İstanbul’la da paylaşmayı düşünüyoruz” yanıtını verdi.

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşüm için bakanlıkla eş güdümlü çalışacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar’da imar, depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm konusundaki sorunları Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ile gerçekleştirdiği toplantıda ele aldı…

Ekrem İmamoğlu: Deprem seferberliğini başlatıyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Meclis toplantısında “deprem” konulu 13 bölümlük detaylı bir sunum yaptı. İmamoğlu: "Deprem seferberliğini başlatıyoruz" dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Haydarpaşa ve Sirkeci Garı için açıklama!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, canlı yayında soruları yanıtladı. Haydarpaşa Garı ihalesi ile ilgili İmamoğlu, “Bu yanlıştan dönün” dedi…

Ekrem Eray Haberi

Ekrem Eray

Hece Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Ceren Öztürk, Ekrem Eray, Arda, emir Hasan Yılmaz ve Mehmet Yavuz Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu.


Hece Yapı Yatırım Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, H. Yeten Caddesi, Selenium Plaza, 10/C Kat:2....