05 / 07 / 2024

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri açılış

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri açılış

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri yapım çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Toçoğlu, “İki sentetik saha, tribün ve konaklama binasının bulunduğu altyapı tesislerinin açılışını çevre düzenleme çalışmalarının ardından gerçekleştireceğiz” dedi.

Adil Karaismailoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na Sefaköy-Tüyap Metrosu yanıtı!

Ulaştıma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün yapılan Kabine toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularına yanıtladı. Karaismailoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bazı metro projelerine onay hususundaki iddiasına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cevap

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul yorumu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarına ilişkin konuştu. İmamoğlu,

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ve müsilaj açıklaması!

"Kanal İstanbul, deniz salyasını azaltacak" diyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamalarıyla gündemde dikkat çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakan Karaismailoğlu'nun açıklamasına ilişkin konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına teşekkür!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına teşekkür etti. İmamoğlu, "Dün yapılan açıklamayla, bakanlığımız süreci yürüteceğini belirtti. Bu da mutluluk verici. Umarım kısa zamanda İstanbulluların hizmetine bu yol girer" dedi

Ekrem İmamoğlu'ndan Cahit Turhan'a Kanal İstanbul tepkisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Kanal İstanbul ile ilgili yaptığı açıklama için “Komedi filmi gibi” dedi. 

Ekrem İmamoğlu’ndan Cahit Turhan'a Kanal İstanbul yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Kanal İstanbul için bakanlıklar ve İBB arasında imzalanan protokoller bulunduğuna yönelik açıklamasına tepki göstererek, "İçeriği boş, talihsiz bir Ulaştırma Bakanı açıklaması daha"  dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cahit Turhan'a yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Haydarpaşa ve Sirkeci Garı depolarının kiralama ihalesine yönelik açıklamasına tepki verdi.

Cahit Turhan'dan Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Haydarpaşa Gar sahası ve Sirkeci Gar sahasının atıl durumda olan bazı bölümlerinin kiralanmasına yönelik olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına, yanıt verdi

Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri açıldı!

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri açılış töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri ilçelere de uzanan spor yatırımlarımızın adeta imzasıdır" dedi

Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri bugün açılıyor!

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Hava muhalefeti nedeniyle açılışı ertelenen Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri 6 Ekim Salı günü açılıyor. Saat 17.30’da gerçekleştirilecek açılışa tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri'nin açılışı ertelendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri resmi açılış töreninin yoğun hava muhalefeti nedeni ile ileri bir tarihe ertelendiği ifade edildi.

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri bugün açılıyor!

Sakarya'nın en önemli yatırımlarından olan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin açılışının bugün gerçekleştirileceğini belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, saat 17.30’da başlayacak programa tüm vatandaşları davet etti.

Sakarya Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri bugün açılacak!

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin 30 Eylül Çarşamba günü açılışının gerçekleştirileceğini belirten Başkan Toçoğlu, saat 17.30’da başlayacak programa tüm vatandaşları davet etti.

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri açılış Haberi

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri açılış


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri yapım çalışmalarında sona gelindi. Yaklaşık 20 dönüm alan üzerinde inşa edilen tesislerin kısa süre içerisinde açılışının yapılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Şehrimize tam donanımlı, modern bir altyapı tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İki sentetik saha, tribün ve konaklama binasının bulunduğu altyapı tesislerinin açılışını çevre düzenleme çalışmalarının ardından gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


Konaklama ve tribün binası

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sporcularımızın gelişimine olumlu katkılar sağlayacak tesislerimizde iki sentetik saha bulunuyor. Konaklama ve tribün binası yapım çalışmalarımız tamamlandı, gerekli düzenlemeler yapılıyor. Konaklama binası içerisinde sporcu odaları, masaj ve seminer salonları ile yemekhane bulunuyor. 850 kişilik tribün binamızda da soyunma ve hakem odaları ile dinlenme alanları yer alıyor” dedi.


Çalışmalar tamamlanıyor

Tesislere, yetiştirdiği yeteneklerle Türk futboluna önemli katkılar sağlamış Ekrem Karaberber’in...