05 / 05 / 2024

Ekrem Yücel ölüm

Ekrem Yücel ölüm

Aras Deniz İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Mustafa Alpaslan'ın kayınpederi Ekrem Yücel vefat etti. Cenazesi 31 Mart 2015 Salı günü (bugün) defnedilecek olan Yücel için Aras Deniz İnşaat taziye ilanı yayınlattı..

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü 2023'ün son çeyreğinde yüzde 7.9 arttı!

2023'ün son çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreği ile kıyaslandığında yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı yüzde 7,9, daire sayısı yüzde 16,0 ve yüzölçümü yüzde 8,8 yükseldi. İşte son dakika rakamlar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüz ölçümleri yüzde 7,8 daraldı!

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü 2022 yılının ikinci çeyreğinde yüzde 7,8 daralma meydana geldi.

Y Kılıç Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Y Kılıç Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kılıç tarafından kuruldu.

Türkiye'deki mera alanlarının yüz ölçümü meclis gündeminde!

Türkiye'de bulunan mera alanlarının yüz ölçümü ve mera alanı olmaktan çıkarılmış araziler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tapuda arsa yüz ölçümü düzeltilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '1978’de arsa almıştım. Almanya’da yaşadığım için tapu muamelelerini, ödemeleri babam yaptı. Arsanın evrakları, tapu elime geçtiğinde 300 metrekarelik arsanın tapuda 150 metrekare olduğunu gördüm. Tapuda arsa yüz ölçümünü nasıl düzeltebilirim?' sorusunu yanıtladı.

Yapının bulunduğu arsanın yüzölçümü nedir?

İmar barışı başvurularında yapının bulunduğu arsanın yüzölçümü gibi bazı bilgilerin yapı sahiplerince hesaplanarak belirtilmesi gerekiyor. Peki, yapının bulunduğu arsanın yüzölçümü nedir? Nasıl hesaplanır?

Yapı kullanma izin belgesi verilen yapıların yüzölçümü arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı yapı izin verilerine göre, yapı kullanma izin belgesi verilen yapıların yüzölçümü 2017 yılında yüzde 6.6 artış gösterdi. 

Devlete ait gayrimenkullerin yüzölçümü 5 yılda yüzde 20 arttı!

Hazine adına tescilli taşınmazların yüzölçümü yüzde 20 artarak, 229 milyar 709 milyon metrekareye yükseldi. İstanbul'un yüzde 43,5'ini Hazine'ye ait bina ve araziler oluşturuyor.

Aras Deniz İnşaat'ın acı günü: Ekrem Yücel vefat etti!

Aras Deniz İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Mustafa Alpaslan'ın kayınpederi Ekrem Yücel vefat etti. Cenazesi 31 Mart 2015 Salı günü (bugün) defnedilecek olan Yücel için Aras Deniz İnşaat taziye ilanı yayınlattı..

İstanbul'un yüzölçümünü arttıran parklar!

İstanbulda’da Maltepe ve de Yenikapı’ya deniz doldurularak yapılan biri dünyanın en büyüğü iki şehir parkı, İstanbul’un yüz ölçümünü arttırdı... İşte İstanbul‘un yüz ölçümünü arttıran parklar...

Kazım Yücel: Kentsel dönüşüm önemli bir konu!

Kazım Yücel, Belediye Meclis toplantısında söz alarak, kentsel dönüşümle ilgili Ahi Evran Mahallesi sakinlerinin kaygılarını dile getirdi. Kazım Yücel 'Kentsel dönüşüm önemli bir konu' dedi.

Yapı ruhsatı verilen binaların yüzölçümünde artış görüldü!

Yılın ilk 9 ayında bir önceki yıla göre belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı yüzde 25,6, yüzölçümü yüzde 39,2, değeri yüzde 54,4, daire sayısı yüzde 33,3 oranında arttı...

Ekrem Yücel ölüm Haberi

Ekrem Yücel ölüm

Aras Deniz İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Mustafa Alpaslan'ın kayınpederi Ekrem Yüce vefat etti. Cenazesi 31 Mart 2015 Salı günü (bugün) Yozgat Boğazlıyan Çarşı Camii'nde kaldırılacak olan Yücel için Aras Deniz İnşaat taziye ilanı...