29 / 04 / 2024

ekşioğlu im sa inşaat

ekşioğlu im sa inşaat

EKŞİOĞLU İM-SA İnşaat’ın Şile’de yürüttüğü ve Şile’nin en büyük projelerinden olan 104 adet tripleks konak ve KİLİA AVM projesinin temel atma töreni 15 Eylül saat: 14.00’te gerçekleştiriliyor

Ekşioğlu Tria Kartal iletişim!

Tria Kartal projesinde toplamda 174 adet daire yer alıyor. Ekşioğlu Tria Kartal iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Can Ekşioğlu, SHARE Türkiye’de!

Kişisel gelişim ve networking sohbetlerine ERA Türkiye damgasını vuracak. ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinde hikayesini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatacak olan Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşac

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers iletişim!

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers iletişim için 0 216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilecek proje 1.250 adet konuttan meydana geliyor.

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelen proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Fişekçioğlu, Kayseri OSB’de ikinci fabrikasını kuracak!

Kayseri OSB’de kurulu fabrikasında Türkiye geneline hizmet sağlayan Fişekçioğlu, ikinci fabrikanın temellerini atıyor. Bu sayede kapasite artıracak olan firma, başta İç Anadolu Bölgesi olmak üzere mevcut pazarına hakimiyetini artıracak.

Ekşioğlu İnşaat Yeni Mahalle projesinde 36 ay taksit imkanı!

Ekşioğlu İnşaat Karasu'da proje botanik bahçeleri ve kendi plajı da geliştirmeye devam ediyor. Şirketin bulunuyor. Proje, aynı zamanda imzasını taşıyan Ekşioğlu City'de sona Ekşioğlu İnşaat'ın süresiz değerinde takas gelindi.

Ekşioğlu Teksen İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Teksen İnşaat Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 400 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Talip Ekşioğlu, Halit Ekşioğlu, Mehmet Naci Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu City'de satışlar devam ediyor!

Ekşioğlu inşaat Karasu'da geliştirdiği Ekşioğlu City projesinde sona geldi. 400 daireden oluşan ve denize sıfır inşa edilen projede 3 + 1, 2 + 1, 1 + 1 daire ve dükkan seçenekleri bulunuyor.

Ekşioğlu City Evleri nerede?

Toplam 400 adet daireden oluşan Ekşioğlu City Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon salon şeklinde dizayn edildi.

Karasu Ekşioğlu City iletişim!

Karasu Ekşioğlu City iletişim bilgilerinin detaylarını öğrenmek için 0(212) 521 10 40 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Karasu Ekşioğlu City projesinde toplam 400 adet daire yer alıyor.

Karasu Ekşioğlu City ulaşım!

Karasu Ekşioğlu City ulaşım bilgileri kapsamında proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde ormanın bittiği yerde, Sakarya Nehri’nin Karadeniz’le buluştuğu noktada yer alıyor. Projede toplam 400 adet daire bulunuyor.

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon!

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon numarası 0(212) 521 10 40 olarak belirlendi. Toplam 400 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon salon şeklinde tasarlandı.

Karasu Ekşioğlu City satılık!

Karasu Ekşioğlu City satılık daireler Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 400 adet dairenin yer aldığı proje 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde yer alıyor.

ekşioğlu im sa inşaat Haberi

ekşioğlu im sa inşaat


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Devletin üst düzey yöneticilerinin katılımı, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu Türk medyasının saygın kurumlarının da yer alacağı temel atma töreni Şile’de bir ilk’e imza atacağından  AVM projesi İM-SA İNŞAAT tarafından çok büyük önem kazanıyor.


20.000 bin metrekarelik kapalı bir alanda inşaa edecek olan İM-SA İnşaat iddialı projesiyle bölgede bir ilk olmanın heyecanını yaşıyor.


KİLİA Alışveriş Merkezi’nde; sinemalar, oyun salonları, bowling salonları, süper market, mağazalar, restaurantlar ve her türlü ihtiyacın karşılanacağı işyerleri bulunacaktır.

KİLİA projesinin %70’i yeşil alan olarak ayrılmıştır.


Şile, marmara bölgesi'nin kuzey doğusu ve karadeniz kıyısında yer alır. Konumu itibariyle Karadeniz ve Akdeniz iklimi arasında geçiş iklimi özelliği gösterir. Dört mevsimin en güzel yaşandığı bölgedir.


Yeşil ve mavinin arasında, inşaa edilecek olan proje; 104 adet konak, alışveriş merkezi,...