07 / 07 / 2024

Eksper Yalıtım Anonim Şirketi

Eksper Yalıtım Anonim Şirketi

Eksper Yalıtım Anonim Şirketi, Fatih Cin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Ağustos 2014 tarihinde Büyükçekmece, Çakmaklı Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Livane Yalıtım Ve İzolasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Livane Yalıtım Ve İzolasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Şener tarafından kuruldu.

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Atasever ve Ziya Timuçin Topyay ortaklığında kuruldu.

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Akustiksan Ses Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akustiksan Ses Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Zehra Zorlu Gaygusuz tarafından kuruldu.

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi kuruldu!

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli  ile Canberk Şehitoğlu tarafından kuruldu.

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsa Delibaş ve Kenan Polatkan ortaklığında kuruldu.

Besa Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besa Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamdi Adsız tarafından kuruldu.

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammedali Tarhan tarafından kuruldu.

YDM Yalıtım Denetim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

YDM Yalıtım Denetim Merkezi Anonim Şirketi Pendik'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Berk Demiryürek tarafından kuruldu.

Protan Multipan Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Protan Multipan Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erikbodtker Oyno, Espen Moe ve Ivar Braaten ortaklığıyla kuruldu.

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

Eksper Yalıtım Anonim Şirketi Haberi

Eksper Yalıtım Anonim Şirketi

Eksper Yalıtım Anonim Şirketi, Fatih Cin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Ağustos'ta kuruldu. 


Eksper Yalıtım Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yalıtım ve izolasyon malzemelerinin alım, satım pazarlama işlerini yapmak.  Bu işle ilgili yurt içi ve yurt dışında iş yerleri kurmak. Yurt içi ve yurt dışında kurulmuş iş yerlerine ortak olmak. Mamul ve yarı mamul olarak ihracatını yapmak. 2- Şirketin bünyesinde satmış olduğu yalıtım malzemelerinin imalatını yapmak yurt içinde ve yurt dışında pazarlamak. 3-Şirket resmi ve özel her türlü inşaatların yol, köprü, kanal, baraj, liman, okul ve hastaneler gibi bayındırlık tesisleri ile sanayi ve turistik tesislerin yalıtım bakım ve onarım ticaretlerini taahhüt ve ifası. 4-Belediye sınırları ve mücavir alanları içerisinde bayındırlık ve iskan bakanlığınca onanmış projeler gereğince...