06 / 05 / 2024

ekspertiz şirtketleri

ekspertiz şirtketleri

Bir gayrimenkulün, gayrimenkul projesinin veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerleme standartları çerçevesinde yazılı olarak raporlayan gayrimenkul değerleme şirketleri nasıl çalışır? İşte, gayrimenkul değerleme şirketleri rehberi...

Gayrimenkule ekspertiz zorunluluğu geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ara formülle gayrimenkulde ekspertiz raporu zorunlu hale gelecek.

Tork Ekspertiz Oto Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekspertiz Oto Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Mercimek tarafından kuruldu. 

Ekspertiz raporlu gayrimenkuller daha hızlı satılıyor!

Ekspertiz raporlu gayrimenkulleri ciddi alıcılarla buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, tapu satışında değerleme raporlarının mecbur olmasının getireceği fırsatlarını değerlendirdi. 

Körfez Termal Devre Mülk ekspertiz raporu 2018!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfez Termal Devre Mülk projesine ait ekspertiz raporunu KAP'ta yayınladı...

Alarko GYO Karaköy binası ekspertiz değerleme raporu 2018!    

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Karaköy binası ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Alarko GYO Maslak arsası ekspertiz değerleme raporu 2018!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Sarıyer Maslak arsası ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Alarko GYO Çankaya binası ekspertiz değerleme raporu 2018!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Ankara Çankaya binası ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Maltepe Nuvo Dragos 2017 revize ekspertiz raporu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nuvo Dragos'un revize ekspertiz raporunu yayınladı. 

Tek-Art İnşaat 3 gayrimenkulün ekspertiz raporlarını yayınladı!

Tek-Art İnşaat 3 gayrimenkulü için hazırlatılan ekspertiz raporlarını yayınladı. 3 gayrimenkulün KDV dahil değeri toplamı 1 milyar 85 milyon 10 bin TL.

Ekspertiz ücretleri geri alınabiliyor mu?

Konut kredisi dosya masrafları kapsamında ekspertiz ücretleri de yer alıyor. Peki, ekspertiz ücretleri dosya masrafı kapsamında geri alınabiliyor mu?

Tek-Art İnşaat gayrimenkullerinin ekspertiz raporlarını yayınlayacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tek-Art İnşaat gayrimenkullerinin ekspertiz raporlarını yayınlayacağını açıkladı. 

8 soruda ekspertiz raporu!

Konut kredisi ile ev sahibi olmak isteyenlerin almak istedikleri evin mali değerini belirleyen rapora ekspertiz raporu deniyor. Peki ekspertiz raporu nasıl alınır? Ekspertiz raporu için gerekenler neler? Ekspertiz rapor ücreti ne kadar? diyorsanız işte yanıtı...

Garanti Oto Ekspertiz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Garanti Oto Ekspertiz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maslak Şubesi kuruldu.Şirketin sermayesi ise 10 bin TL.

ekspertiz şirtketleri Haberi

ekspertiz şirtketleri

Gayrimenkul değerleme şirketleri rehberi!

Gayrimenkul değerleme şirketi; Bir gayrimenkulün, gayrimenkul projesinin veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerinin bağımsız ve tarafsız olarak, bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği, piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde yazılı olarak raporlayabilecek düzeyde bilgi ve tecrübe sahibi değerleme uzmanları vasıtasıyla takdir edilmesi konusunda faaliyet gösteren ve Kanunda ekspertiz kurumu olarak ifade edilen hizmet şirketine deniyor.


Gayrimenkul değerleme şirketleri hakkında merak edilen bilgiler, T.C Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan Gayrimenkul değerleme şirketleri rehberi kapsamında açıklanıyor.


Gayrimenkul değerleme şirketleri rehberi..

Seri VIII, No: 35 sayılı Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Verecek Şirketlere ile Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ, 28/7/1981 tarihli ve 2499...