13 / 05 / 2024

Ela Concept

Ela Concept

Esenyurt'da inşa edilen Bura Residence projesinde konutların teslimleri bu yılın sonunda gerçekleşecek. Esenyurt Yirikler İnşaat Bura Residence satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

Bura Rezidans'ın havadan son görüntüleri!

Bura Residence projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Bura Residence ödeme planı! 84 bin TL'ye!

Yirikler İnşaat’ın Esenyurt’ta hayata geçirdiği son projesi Bura Residence’da uygun ödeme koşulları...

Bura Residence Yirikler'de 149 bin TL'ye!

Bura Residence, teknolojik yapı sistemleriyle depreme ve diğer doğal afetlere dayanıklılığıyla huzurlu bir hayat sunuyor...

Bura Residence fiyat listesi! 149 bin TL'ye 2+1!

Yirikler İnşaat’ın Esenyurt’ta hayata geçirdiği son projesi Bura Residence, ferah ve kullanışlı yaşam alanlarına sahip 5 farklı tipte daire seçeneği ile gerçek yaşamın kapılarını aralıyor

Bura Rezidans'ta 84 bin TL'ye! Özel kampanya uzatıldı!

Yirikler İnşaat tarafından Esenyurt"ta hayata geçirilen Bura Residence"da yılbaşına özel başlatılan kampanyanın süresi yoğun ilgiden ötürü uzatıldı

Yirikler Bura Residence Esenyurt'ta 79 bin TL'ye!

Yirikler İnşaat"ın Esenyurt"ta hayata geçirdiği Bura Residence, sunduğu sosyal tesis imkanları ile sakinlerine dört mevsim tatili aratmazken, renkli bir yaşamın da kapılarını aralıyor

Ela Concept Ankara fiyat listesi!

Ela Concept Ankara fiyat listesi 85 bin liradan başlayarak değişiyor. Murat Kumsel İnşaat'ın projesi Ela Concept Ankara'da daireler bu ayın sonunda teslim ediliyor...

BTP Concept İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTP Concept İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Tutan tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi, 3.Gazi Sokak'ta kuruldu.

Ankara Armonia Concept Residence fiyatları!

10 blok halinde Ankara İli Eryaman İlçesi'nde hayata geçirilen Ankara Armonia Concept Residence fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Armonia Concept Residence fiyat listesi!

Ankara Eryaman'da inşa edilen Armonia Concept Residence fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor.

Ela Quality Resort Belek Otel 2015 TOP-100 sertifikası aldı!

Ela Quality Resort Belek, seyahat yorum portallerinden TopHotels.ru tarafından 'Hizmette Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü. Otel ayrıca 2015 TOP-100 sertifikasının sahibi oldu.

Alfemo 3 ayda 22 bin metrekarelik Concept mağazası açtı!

Alfemo, son 3 ayda Türkiye genelinde açtığı toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası için 27 milyon TL tutarında yatırım yaptı.

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept'ten ortak proje!

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Bodrum'da özel bir proje gerçekleştirdi. Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Milas-Bodrum Havalimanı’nda yer alan ‘primeclass’ lounge’da özel bir proje gerçekleştirdi.

TAV Bodrum Evi'nin tasarımı Mudo Concept'ten!

TAV İşletme Hizmetleri'nin Milas Bodrum Havalimanı iç hatlar terminalinde hizmete sunduğu "Bodrum Evi" temalı özel yolcu salonunun tasarımını Mudo Concept yaptı.

Concept Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Concept Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Bölgili tarafından 25 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 'da Ümraniye' de kuruldu.

Concept Investment İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Investment İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Apaydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Ulya Engin İş Merkezi'nde kuruldu.

Tümer Concept'in akıllı ev örnek dairesi tamamlandı!

Tümer İnşaat Genel Koordinatör M. Dinçer Tümer, kaliteyi standart olarak görüyor. Örnek dairesi tamamlanan Tümer Concept'in akıllı evleri sahiplerini bekliyor.

Tümer Concept Adana'ya değer katıyor!

Örnek dairesi tamamlanan Tümer Concept'in akıllı evleri sahiplerini bekliyor. Tümer Concept projesi konforlu yaşamın ayrıcalıklarını sunuyor.

Alfemo, Kuvey'te Home Concept mağazasını açtı!

Kuveyt pazarında çocuk, genç ve bebek mobilya markası Kids&Teens ile yıllardır pazar liderliğini koruyan ALFEMO, Kuveyt’te ilk Home Concept Mağazasını açtı.

Ela Concept Haberi

Ela Concept

2 bloktan meydana gelen Bura Residence projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. 


Yirikler İnşaat tarafından hayata geçirilen Bura Residence projesinde konut teslimleri 2013 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Yirikler İnşaat Bura Residence satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Bura Residence projesinde spor alanları, fitness center, sauna ve Türk hamamı gibi sosyal donatılar mevcut durumda. Yirikler İnşaat Bura Residence satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projenin daire fiyatlarından bahsedelim.


Esenyurt Bura Residence Evleri projesinde yer alan konutların tamamı satıldı. Yirikler İnşaat Bura Residence satış ofisi ile 0212 699 42 42 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Esenyurt Bura Residence nerede?

Bura Residence adres: Nazım Hikmet...