22 / 05 / 2024

Elanexpo Azerbaycan Emlak FuarıAzerbaijan İnternational Real Estate Investment Exhibition

Elanexpo Azerbaycan Emlak FuarıAzerbaijan İnternational Real Estate Investment Exhibition

Türkiye’deki emlak ve gayrimenkul firmaları ile özel yatırım projeleri Azerbaycan’da Bakü Expo Center’de ilk kez yapılacak dev bir organizasyonda tanıtılacak.Organizasyon 17-19 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkiye ve Azerbaycan arasında çevre ve şehircilik alanında iş birliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Azerbaycan Devlet Emlak Komitesi Başkanı Hasanov'u kabul etti. Bakan Kurum, "Çevre ve şehircilik alanında da diğer alanlarda olduğu gibi iki ülkedeki iş birliğini çok daha yukarıya çekecek çalışmaları yapma kararı aldık" dedi...

Azerbaycan RECEXPO Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 22 Kasım'da başlıyor. 24 Kasım'a kadar devam edecek fuar, gayrimenkul sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek.

Emlak İstasyonu, Azerbaycan`da master franchising ofisi açıyor!

Emlak İstasyonu Yurtdışındaki ilk master franchising ofisini, Azerbaycan'da açacak.

Emlak Konut, Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda!

Emlak Konut, fuarda Maslak 1453, Büyükyalı ve Nidapark Kayaşehir projelerinin tanıtımını gerçekleştiriyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "Türkiye'deki marka projelerin Azerbaycan'daki alıcılarla buluşması çok önemli. " dedi.

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 22-24 Kasım'da!

RECEXPO, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, bu yıl, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Emlak Meseleleri Devlet Komitesi Bakanlığı ile ElanExpo ve Atılım Fuarcılık Ortaklığında 22-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Azerbaycan, Türk gayrimenkul sektörü için kurtarıcı pazar oldu!

Bu yıl, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Emlak Meseleleri Devlet Komitesi ile Elanexpo Ortaklığında Bakü Expo Center’da geçekleşecek olan, 2. RECEXPO, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, sektör profesyonellerini ikinci kez bir araya getirecek.

Dünya'da ilk emlak süpermaketi modeli!

Self Investment Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kalkavan, Azerbaycan’da yapılan organizasyonda Dünya’nın ilk ’emlak süpermarketi’ modelini tanıttıklarını söyledi.

Türk yatırımcılar 2. Azerbaycan Emlak Fuarı'na hazırlanıyor!

Ekonomisi günden güne büyüyen Azerbaycan, Türk gayrimenkul firmaları için büyük fırsatlar sunuyor. Fuar bu yıl 2. kez düzenlenecek.

2.Azerbaycan Emlak Fuarı ne zaman düzenlenecek?

Bu yıl ikinci kez gerçekleşecek olan ‘Türkiye Gayrimenkul ve emlak Fuarı’na, bölgedeki yatırımcıları daha yakından tanımak isteyen, gayrimenkul ve emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor.

2. Azerbaycan Emlak Fuarı 10-11 Ekim'de gerçekleşecek!

Ekonomisi günden güne büyüyen Azerbaycan,Türk gayrimenkul firmaları için büyük fırsatlar sunuyor. İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı, bu yıl 10-11 Ekim’de Bakü’de gerçekleşecek.

Azerbaycan Gayrimenkul Recexo Fuarı'na kitlendi!

Yerli ve yabancı gayrimenkul devleri Azerbaycan Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı Recexpo'ya kilitlendi Gayrimenkul sektöründeki yerli ve yabancı yatırımcılar, 17-19 Aralık 2015 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek

Azerbeycan Emlak ve Gayrimenkul Fuarı 17 Aralık'ta!

Türkiye’deki emlak ve gayrimenkul firmaları ile özel yatırım projeleri Azerbaycan’da Bakü Expo Center’de ilk kez yapılacak dev bir organizasyonda tanıtılacak.Organizasyon 17-19 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bakü Emlak ve Gayrimenkul Fuarı 17 Aralık'ta!

TÜRKIYE'deki emlak ve gayrimenkul firmaları projelerini Azerbaycan'da Bakü Expo Center'de ilk kez yapılacak dev bir organizasyonda tanıtılacak. Bu çerçevede düzenlenecek Real Estate&lnvestment Exhibition (Recexpo Fuarı), 17-19 Aralık 2015'de yapılacak.

Elanexpo Azerbaycan Emlak FuarıAzerbaijan İnternational Real Estate Investment Exhibition Haberi

Elanexpo Azerbaycan Emlak FuarıAzerbaijan İnternational Real Estate Investment Exhibition

Elanexpo tarafından  17-19 Aralık 2015 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de  Azerbaijan İnternational Real Estate&Investment Exhibition (RECEXPO) Fuarı gerçekleştirilecek. 


Recexpo,  Azerbaycan’da sektöründeki ilk profesyonel fuar olma özelliğini taşıyor. Yine ilk kez Bakü Expo Center’da gerçekleştirilecek bir gayrimenkul ve yatırım fuarı olacak. Recexpo, inşaat sektörünün (ulusal ve uluslararası)  devlerini, marka projeleri ve seçkin gayrimenkul firmalarının yatırımlarını Azerbaycan’da tanıtmak için büyük bir platform oluşturacak. Fuarın Türkiye çalışmaları ise her yıl farklı sektörlerde pek çok firmanın uluslararası katılımını organize eden ( Elanexpo’nun çözüm ortağı olan) Atılım Fuarcılık tarafından yürütülecek…


Avrupa, Ortadoğu, Körfez ve Kafkas ülkelerinin marka projelerinin Azerbaycan’daki alıcılarla buluşmasını sağlayacak bu ilk profesyonel platformda yer almak (doğru yerde-doğru zamanda-alıcılarla buluşmak) ise sektördeki proje sahiplerine önemli fırsatlar sunacaktır.

AZERBAYCAN İLK 5 ÜLKE ARASINDA 

Azerbaycan’da yapılacak dev organizasyon hakkında...