29 / 04 / 2024

elazığ 50 kalem eser ve hizmetin açılışı

elazığ 50 kalem eser ve hizmetin açılışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’da yapımı tamamlanan 2 katrilyon 754 trilyon lira tutarındaki 50 kalem eserin ve hizmetin toplu açılış törenine katıldı. Tören Elazığ İzzet Paşa Meydanı’nda gerçekleşti.

Elazığ'da 50 deprem konutu ve 58 iş yeri için kuralar çekildi!

Elazığ'da, geçtiğimiz sene 24 Ocak'ta yaşanan depremde ağır hasar gördüğü için konut ve iş yerleri yıkılan depremzedeler için yaptırılan 58 iş yeri ve 50 konutun kura çekimi yapıldı.

Beyaz Kalem Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Kalem Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Özdemir tarafından kuruldu.

AFAD: Elazığ'da 50 bina acil olarak yıkılacak!

AFAD, Elazığ'da depremden sonra 279 bina yıkıldığını ve 50 binanında riskli olması sebebiyle acil olarak yıkılması gerektiğini açıkladı...

Elazığ depreminde 50 bina yıkıldı, 308 bina hasar gördü!

Elazığ'da meydana gelen depremden sonra arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Elazığ'da 35, Malatya'da 4 kişinin hayatını kaybettiği depremde bin 607 kişi yaralandı...

10 soruda TOKİ Elazığ 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Elazığ 50 bin konut kampanyası kapsamında kaç konut üretilecek? TOKİ Elazığ 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek? TOKİ Elazığ 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte, 10 soruda TOKİ Elazığ 50 bin konut kampanyası 2019..

TOKİ 50 bin konut Elazığ 2019!

TOKİ'nin talep toplamasına 6 Mart'ta başladığı 50 bin konut kampanyasına 10 bin 820 başvuru geldi. Bu kampanya Elazığ'da da başladı. Peki TOKİ Elazığ fiyatları ne kadar? TOKİ Elazığ 2019 başvuruları nereye yapılacak? Ne kadar başvuru bedeli ödenecek? İşte TOKİ 50 bin konut Elazığ 2019...

Kara Kalem Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kalem Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi ismet Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elazığ Hamza Bey Barajı ihalesinde son nokta kondu!

Elazığ'ın 50 yıllık içme suyunu karşılayacak olan ve gövde inşaatı ile arıtma tesisi inşaatlarının bitme aşamasına geldiği Hamza Bey Barajı isale hattı ihalesinde son nokta konuldu.

Kalem Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kalem Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi, Muhammet Salih Sancar tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık' ta Bağcılar, Fevziçakmak Mahallesi, Osmangazi Caddesi' nde kuruldu.

Elazığ Belediyesi Gazi Caddesi mimari proje yarışması başladı!

Elazığ Belediyesi, Gazi Caddesi Kentsel Yenileme ve Cephe Rehabilirasyonu Ulusal Mimarı Proje Yarışması açtı. Gazi Caddesi'ndeki binaların cephe rehabilitasyon tasarımlarının yarışacağı projede 50 bin TL para ödülü verilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’da yapımı tamamlanan 2 katrilyon 754 trilyon lira tutarındaki 50 kalem eserin ve hizmetin toplu açılış törenine katıldı. Tören Elazığ İzzet Paşa Meydanı’nda gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın güvenlik maliyeti 50 milyon lira!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kalem kalem Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın güvenlik maliyetini açıkladı. Sarayın sadece kamera, aktif cihazlar ve izleme üniteleri maliyeti 50 milyon lirayı buluyor.

Siyah Kalem Köy Zekeriyaköy ödeme planı!

Siyah Kalem Köy Zekeriyaköy ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla banka kredisi kullanılıyor. Yüzde 50 peşinatla ise sıfır faizle 36 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor...

elazığ 50 kalem eser ve hizmetin açılışı Haberi

elazığ 50 kalem eser ve hizmetin açılışı

Elazığ İzzet Paşa Meydanı’nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 71’lik bir oy oranıyla bizi destekleyen Elazığ’a şükranlarımı sunuyorum. Gakkoşlar bizi bu tarihi seçimde mahcup etmedi, inşallah biz de onları mahcup etmeyeceğiz. Siz bize kucak açtınız, vefa gösterdiniz, bizim de kollarımız, gönlümüz, yüreğimiz sonuna kadar size açık kalmaya devam edecek” dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın 369 dersliği, 2 adet 400 yataklı pansiyonu, 2 adet spor salonu, Fırat Üniversitesi’nin okul binalarını, tekno kentin laboratuvarlarını, Harput bin kişilik öğrenci yurdunun resmi açılışını yaptıklarını söyledi.


Elazığ’a yapılan yatırımlar


Ayrıca çeşitli bakanlıkların ve onlara bağlı kurumların hizmet binaları, hizmet merkezlerinin açılışlarını da yaptıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ulaştırma Bakanlığımız; Elazığ-Maden, Elazığ-Kömürhan, Elazığ-Keban yolları ile üst geçitler,...