17 / 05 / 2024

elazığ arsa özelleştirme

elazığ arsa özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elazığ'ın Korucu Köyü'nde bulunan arsasını özelleştirdi. Satışa konu olan taşınmaz 2 milyon 850 bin TL'ye en yüksek teklif veren Ali BAŞBUĞ’a satıldı.

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi'nden arsa aldı! Halkalı'daki arsanın tapu devri tamam! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait Küçükçekmece Halkalı'daki arsanın tapu devri Kiler GYO'ya gerçekleştirildi. İşte detaylar...

O ildeki 439 bin 803 metrekarelik 14 arsa 48 taksitle satılıyor! Özelleştirme İdaresi resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Bodrum'da yer alan 14 arsa 48 taksitle satılıyor. İşte Bodrum'daki satışa ilişkin tüm detaylar...

14 ildeki 30 kamu arazisi için özelleştirme kararı!

Ankara, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kırklareli, Niğde, Aydın, Şanlıurfa, İzmir'de yer alan kamu arazileri için özelleştirme kararı alındı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kırşehir'de özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

ÖİB'den 6 ilde özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elazığ, Batman, Bilecik, Eskişehir, Gaziantep ve Afyonkarahisar'da özelleştirme kararları verdi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Dikili'deki arsa Başbakanlık Özelleştirme ihalesi'nce iptal edildi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir İli Dikili İlçesi'nde bulunan arsanın satışı için düzenlenecek olan ihale iptal edildi.

Özelleştirme İdaresi Halkalı'da ve Silivri'de arsa satacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Silivri Pirimehmetpaşa ve Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Sağlık Bakanlığı'na tahsisli üç arsayı özelleştirme programı kapsamına aldı. 10 ilde 16 gayrimenkule ilişkin satışa verilen onay bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğusan'ın özelleştirme işlemi uzatıldı!

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 2007 yılında özelleştirme kapsamına alınan Doğusan Boru'daki ÖİB paylarının özelleştirme işlemleri ile ilgili sürenin iki yıl uzatıldığını açıklandı

PANKOBİRLİK özelleştirme kapsamındaki tüm şeker fabrikalarına talip!

Özelleştirme kapsamındaki tüm şeker fabrikalarına talip olduklarını ifade eden Taner Taşpınar, “Şeker Yasası, Meclis’ten aynen geçerse, nişasta bazlı şekerin önü tamamen açılır. Ayrıca şekerin Avrupa’dan pahalıya satıldığı yalan”

Yatağan'da özelleştirme karşıtı eylem yapıldı!

Yatağan'da özelleştirme karşıtı eylem yapıldı. Yatağan Termik Santrali ve kömür işletmelerinde çalışan işçiler, alıcı firmaların devraldığı yönündeki duyumlar üzerine iş yerlerinin giriş ve çıkışını iş makineleriyle kapattı.

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kartal Orhantepe imar planını iptal etti!

Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından, Kartal Orhantepe Mahallesi'nde 2222 ada 208, 209, 211, 226 ve 228 no.lu parsellerin imar planı iptal edildi. İptal kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Soma, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santrali özelleştirme süresi uzatıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Soma B Termik Santralinin özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi 5 bin TL bedelle Muğla Bodrum'da arsa özelleştiriyor!

4046 sayılı Kanun hükümleri kapsamında Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (İdare) taşınmaz “satış” ve “işletme hakkı verilmesi” yöntemleriyle özelleştirilecektir. Taşınmazın özelleştirme ihalesi 22 Aralık 2014 tarihinde yapılacak.

elazığ arsa özelleştirme Haberi

elazığ arsa özelleştirme

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih           :   6/7/2015

Karar No    :   2015/56

Konu           :   Maliye Hazinesi Adına Kayıtlı Elazığ-Korucu

                         Köyünde Bulunan Taşınmazın Özelleştirilmesi

Özelleştirme Yüksek Kurulunca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının (İdare) 22/5/2015 tarih ve 3207 sayılı yazısına istinaden;

Özelleştirme Yüksek Kurulunun 1/6/2010 tarih ve 2010/31 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Korucu Köyü, (eski 2567 parsel) 2891-2892 parsellerdeki toplam 395.552,40 m2 (bir bütün halinde) taşınmazın “Satış” yöntemiyle ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen 4046 sayılı Kanun, İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak yapılan ihalesi sonucunda İhale...