28 / 04 / 2024

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi'nden arsa aldı! Halkalı'daki arsanın tapu devri tamam! 

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi'nden arsa aldı! Halkalı'daki arsanın tapu devri tamam! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait Küçükçekmece Halkalı'daki arsanın tapu devri Kiler GYO'ya gerçekleştirildi. İşte detaylar...



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesi 842 Ada 37 Parselin tapu devri hakkında açıklama yaptı. 

T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Halkalı Mahallesi 842 ada 37 parselin satış yöntemiyle özelleştirilmesine ilişkin ihale çerçevesinde tapu devri işlemleri gerçekleştirildi. Böylece arsanın mülkiyeti Kiler GYO'ya geçti. 

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi nden arsa aldı! Halkalı daki arsanın tapu devri tamam! 

NELER OLMUŞTU? 

T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstanbul Küçükçekmece'de yer alan söz konusu arsa için satış ihalesini 11 Haziran 2023 tarihinde düzenlemişti. Arsa için en yüksek teklifi veren şirket Kiler GYO oldu. Şirket söz konusu arsa için 360 milyon Türk Lirası teklif verildiğini açıkladı. 

Kiler GYO İstanbul Küçükçekmece Halkalı Mahallesi'ndeki arsanın büyüklüğü 14 bin 17 metrekare olarak açıklandı. 

Söz konusu arsa Arena Park AVM, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Altınbaş Üniversitesi gibi alanlara yakın konumda yükseliyor. Arsa, Avrupa Otoyolu'na ve Masko ile İstoç'a da yakın lokasyonda bulunuyor. 

Söz konusu arsa, hayata geçirilmesi planlanan ve çılgın proje olarak nitelendirilen Kanal İstanbul'un da yakınında yer alıyor. 

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi nden arsa aldı! Halkalı daki arsanın tapu devri tamam! 

KİLER GYO İSTANBUL'DAKİ YATIRIMLARINI HIZLANDIRDI 

Kiler GYO, geçtiğimiz aylarda Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projeleri için de düğmeye basıldığını duyurmuştu. 

Bu kapsamda, Referans Göktürk projesinde konut satışları geçtiğimiz günlerde başladı. 51 bin 144 metrekarelik inşaat alanına sahip  projede, 2+1, 3+1, 3.5+1, 4+1 ve 4.5+1 olmak üzere toplam 182 konut ile 1 adet ticari alan yer alıyor. 

Referans Göktürk satışta! Kiler GYO'dan Göktürk'e 182 konutluk yeni proje!

Kiler GYO Referans Pendik projesini büyütüyor! Projeye 187 konut daha eklenecek!

Referans Ümraniye'nin ruhsat başvurusu yapıldı! Kiler GYO'dan Ümraniye'ye 313 konut ve 46 ticari ünite geliyor!


 


Geri Dön