01 / 05 / 2024

Elazığ Belediyesi Kazım Özgür kimdir

Elazığ Belediyesi Kazım Özgür kimdir

İstanbul ve Ankara metro projelerini hayata geçiren Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Etüt Projeler ve Yapım Daire Başkanı Kazım Özgür, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı olarak yeni görevine başladı.

Elazığ Belediyesi 16 gayrimenkul satıyor!

Elazığ Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek.

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Elazığ Belediyesi'nin imar değişikliği kararına mahkemeden dur kararı!

Elazığ Belediyesi'nin 2020'de belediye meclisinde onay verdiği İmar Planı değişikliği için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Melikgazi kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekilişini gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Elazığ Belediyesi 85 taşınmazın kira süresini uzattı!

Elazığ Belediyesi, 85 taşınmazın kira süresini uzattı. 2019 yılı Sayıştay Denetim Raporu’na göre, belediyenin 6 adet taşınmaz tahsisinin 3’ünü kanuna aykırı şekilde ‘süresiz’ tahsis ettiği belirtildi.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

Kayseri Kazım Karabekir'de 208 daire sahiplerine teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bitirilen 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki törende konuşma yaptı...

Elazığ'da hasarlı binalar için yıkım ihalesi!

Elazığ Belediyesi, 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğüne sahip depremde ağır zarar alan binalarla ilgili yıkım ihalesini tamamladı. 

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı açılıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nı da hizmete açıyor.

Kazım Güzelbaba geleceğin kentini tasarladı!

Beykoz Üniversitesi öğrencisi Kazım Güzelbaba, bal peteklerinden esinlenerek geleceğin kentini tasarladı. Güzelbaba’nın imzasını taşıyan geleceğin kenti, “Yaratıcı ve İlham Veren Kentler” yarışmasında başarı kazandı...

Elazığ Belediyesi Kazım Özgür kimdir Haberi

Elazığ Belediyesi Kazım Özgür kimdir


İstanbul ve Ankara metrolarını projelendiren Kazım Özgür, Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı. 


İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirilen ve planlanan metro projelerinin uygulamaya esas kesin detaylı projelerini hazırlayan müdürlük olan Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'ne bağlı Demiryolları Etüt Projeler Daire Başkanlığı ve Demiryolları Yapım Daire Başkanlığı görevini yürüten Kazım Özgür, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı oldu.


AK Partili Mücahi Yanılmaz, 30 Mart 2014'teki yerel seçimlerde yüzde 55.8 oy alarak Elazığ Belediye Başkanı oldu. 


Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Etüt Projeler ve Yapım Dairesi eski Başkanı Kazım Özgür de seçimlerin ardından yeni görevine başladı.



Kazım Özgür kimdir? 


Kazım Özgür, 15 Kasım 1969'da Tunceli'nin Çemişgezek İlçesi'nde dünyaya geldi. Mühendis Kazım Özgür, evli ve İngilizce biliyor.


Emre Kulcanay /...