30 / 04 / 2024

Elazığ Camikebir riskli alan

Elazığ Camikebir riskli alan

Elazığ Maden İlçesi'ne bağlı Camikebir Mahallesi riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Elazığ'daki depremzedeler kentsel dönüşümle yeni konutlarına kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alanlarda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan güvenli ve konforlu konut ve iş yerleri depremzedelere teslim edildi.

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde tahliyeler bitmek üzere! 

Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki riskli yapıların yıkımı için tahliyeler devam ediyor. 

Elazığ Abdullahpaşa 2. Etap TOKİ ihalesini Ziver İnşaat kazandı!

Elazığ'da yaşanan depremden en fazla etkilenen Abdullahpaşa Mahallesinde binlerce konut zarar gördü. Cumhurbaşkanlığı kararıyla mahallenin bir bölgesi riskli alan ilan edilirken, riskli alanda yer alan hasarlı binaların yıkımı gerçekleşti.

Elazığ Sivrice için riskli alan kararı!

Elazığ Sivrice'deki Gölbaşı Mahallesi sınırlarında yer alan 35,47 hektar büyüklüğündeki bölge için riskli alan kararı verildi.

Elazığ Merkez için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Abdullah Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Elazığ Rüstem Paşa Mahallesi için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Rüstem Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Elazığ için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Mustafakemalpaşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Elazığ'da riskli alan kararı!

Elazığ'ın Merkez  ilçesine bağlı Abdullah Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Riskli bina restine müteahhit desteği!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un, “Riskli binalarda oturanları engelleyeceğiz” açıklamalarına konut sektörü tam destek verdi. Müteahhitler, “Kentsel dönüşüme hız verilmeli” dedi...

Elazığ depremindeki hasar teknolojik cihazlarla belirleniyor!

Elazığ'da meydan gelen deprem sonrası bölgede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ilk kez kullanılan üst düzey teknolojiye sahip cihazlarla riskli bina tespit çalışmalarında saniyede 2 milyon atış yapıyor...

Bursa’da riskli 7 mahalle kentsel dönüşüm bekliyor!

Bursa’da riskli bölge ilan edilen 7 mahalle Elazığ’daki depremden sonra kentsel dönüşümü bekliyor.

AFAD: Elazığ'da 50 bina acil olarak yıkılacak!

AFAD, Elazığ'da depremden sonra 279 bina yıkıldığını ve 50 binanında riskli olması sebebiyle acil olarak yıkılması gerektiğini açıkladı...

Riskli binalarda köklü dönüşüm başlıyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'daki binalarla ilgili son bilgileri aktardı. Kurum, "Mustafa Paşa Mahallesi'nde enkaz kaldırmaya başlayacağız. Riskli binalar için köklü dönüşüm projesi başlatacağız" dedi...

Elazığ Camikebir riskli alan Haberi

Elazığ Camikebir riskli alan

Elazığ İli Maden İlçesi'ne bağlı Camikebir Mahallesi'nde bulunan bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Bu alan 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2 nci ve ek 2 nci maddeleri gereğince dönüştürülecek.

Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Karar Sayısı: 1150
Elazığ İli, Maden İlçesi, Camikebir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın riskli alan ilan edilmesine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2'nci maddesi gereğince karar verilmiştir.