18 / 05 / 2024

Elazığ Çaydaçıra satılık arsa

Elazığ Çaydaçıra satılık arsa

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Çaydaçıra Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Bizimevler 9 satılık!

İhlas Holding tarafından hayata geçirilmesi planlanan Bizimevler 9 projesi Mayıs ayında satışa çıkacak. Projede teslimlerin 36 ayda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bizimevler 9 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Marine Loft Kartal satılık!

Marine Loft Kartal satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde tasarlanıyor. Marine Loft projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkana da yer veriliyor...

Strada Bahçeşehir Evleri satılık daire fiyatları!

Strada Bahçeşehir Evleri satılık daire fiyatları minimum 310 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin yanı sıra 100'ün üzerinde ticari birime de yer veriliyor...

Ümraniye Şehir Konakları satılık ev fiyatları!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Şehir Konakları projesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriliyor. Ümraniye Şehir Konakları satılık ev fiyatları 445 bin 500 TL'den başlıyor...

İzmir İncity Evleri satılık daire!

İzmir İncity Evleri satılık daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart İncity projesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor...

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

Kağıthane Vadistanbul Park satılık!

Kağıthane Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 748 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle taksit yapılabilen projede konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor.

Liv Yapı Liv Büyükçekmece satılık!

Liv Yapı Liv Büyükçekmece satılık konut teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor. Satışların önümüzdeki ay başlayacağı proje 9 blok halinde hayata geçiriliyor.

Park Mavera 2. Etap satılık ev!

Park Mavera 2. Etap satılık ev tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 45 bin 389 metrekare arsa alanına sahip projede konutların yanı sıra ticari birimler de yer alıyor.

Kiptaş Çatalca satılık!

Kiptaş Çatalca satılık daire teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor. İçerisinde okul, otopark ve caminin de yer alacağı proje 2 bin 138 adet konuttan meydana geliyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık daire!

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. 95 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje Halk GYO ve Vakıf GYO tarafından inşa ediliyor.

Elazığ Çaydaçıra satılık arsa Haberi

Elazığ Çaydaçıra satılık arsa

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni tarafından Çaydaçıra Mahallesi'nde yer alan 7 bin 149 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 11 milyon 81 bin 740 TL olarak belirlenen arsa için ihale 13 Şubat'ta yapılacak.

TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeninden:

1 - İdarenin;

a) Adresi: İl Özel İdaresi Çaydaçıra Mah. Emsal Sokak No: 9 ELAZIĞ

b) Telefon ve Fax No: (0 424) 247 53 27 - (0 424) 247 47 96

2 - Mülkiyeti Elazığ İl Özel İdaresine ait olup, ekli listede belirtilen taşınmazlar satışa çıkartılmıştır.

3 - İhale, 2886 sayılı DİK.’nın 45. Maddesi gereğince “Açık Teklif Usulü” ile yapılacaktır.

4 - İhale İl Özel İdaresi toplantı salonunda 13.02.2018 tarih ve saat 10:00 da İl Encümenince yapılacaktır.

5 - İhale ile ilgili dosya...