15 / 05 / 2024

Elazığ Defterdarlığı arsa ihalesi

Elazığ Defterdarlığı arsa ihalesi

Elazığ Defterdarlığı Elazığ Merkez İlçesi'ne bağlı Şahinkaya Köyü'nde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor..  

Elazığ'da 11 arsa satışa çıkarıldı!

Elazığ Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Satışa çıkarılan arsalar arasında iki adet çocuk parkı olması tepkilere neden oldu.

Elazığ depreminde hasar gören Cenk Apartmanı'nın arsa alanı düşürüldü!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde ağır hasar gören ve ardından yıkılan binanın arsa alanı imarı Yeşilyurt Belediyesi tarafından 518 metrekareden 208’e düşürüldü.

Elazığ'da 5.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 5 milyon 924 bin 100 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.  

Elazığ'da 10 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Elazığ İli, Merkez İlçesi, Şahinkaya köyünde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 10 milyon 54 bin 200 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Malatya Defterdarlığı'ndan 77 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, arsa karşılığı inşaat ihalesi yaptırılacak. İşin bedeli 77 milyon 67 bin TL olarak belirlendi. 

Mardin Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Mardin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı inşaat işini ihale edecek. İşin ihale bedeli 13 milyon 131 bin TL olarak belirlendi.

Kırşehir Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ve inşaat karşılığı arsa ihalesi!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir'in Merkez ilçesinde 8 milyon 700 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptıracak ve 17 milyon 575 bin TL'ye inşaat karşılığı arsa ihale edecek.

TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi yarın ihale edilecek...

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

TOKİ'den Elazığ'a defterdarlık hizmet binası!

Elazığ İli Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 19 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

TOKİ'den Elazığ'a yeni hizmet binası!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası'nın ihalesini 11 Temmuz 2018'de gerçekleştirecek.

Bursa Defterdarlığı'ndan satılık arsa! 8,6 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Arsanın toplam tahmini bedeli 8 milyon 618 bin 112 TL olarak belirlendi. 

Elazığ Defterdarlığı arsa ihalesi Haberi

Elazığ Defterdarlığı arsa ihalesi

Elazığ Defterdarlığı tarafından Merkez İlçesi'ne bağlı Şahinkaya Köyü'nde yer alan 13 bin 334 metrekare yüzölçümlü arsa ihale ile satışa sunuluyor. 5 kata kadar müsaadeli sosyal- kültürel tesis alanı ve kısmen park ve yolda kalan arsa için toplam muhammen bedel 16 milyon TL olarak belirlendi. Arsanın ihalesi 23 Mayıs'ta saat 14.00'te yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Elazığ Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden:

1 - Yukarıda niteliği, tahmini bedeli ve geçici teminat miktarı belirtilen taşınmaz 2886 saylı Devlet İhale Kanununun 36’ncı maddesi gereğince KAPALI TEKLİF USULÜ ile hizasında gösterilen tarih ve saatte Malatya Yolu 5. Km. TEDAŞ karşısı Defterdarlık Binası 2. Kat Milli Emlak Müdürlüğü Makam odasında teşekkül edecek Komisyon huzurunda yapılacaktır.

2 - İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;

a) Geçici Teminatı; (Geçici teminat olarak kabul...