05 / 05 / 2024

elazığ depreminde yenilenen konutlar

elazığ depreminde yenilenen konutlar

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli'de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Elazığ'daki deprem sonrası yenilenme çalışmaları kapsamındaki konutlara değinen Özkan; "TOKİ inşaatlarını depremzedelerimize tahsis ettik" dedi...

Elazığ depreminde hasar gören Cenk Apartmanı'nın arsa alanı düşürüldü!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde ağır hasar gören ve ardından yıkılan binanın arsa alanı imarı Yeşilyurt Belediyesi tarafından 518 metrekareden 208’e düşürüldü.

Elazığ depreminde yıkılan Dilek Apartmanı sorumluları için istenilen cezalar belli oldu!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen depremde 14 kişiye mezar olan Dilek Apartmanı'nın sorumluları için 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Elazığ depreminde yıkılan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısına çıktı!

24 Ocak'ta meydana gelen Elazığ depreminde yıkılan ve 14 kişiye mezar olan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısında çıktı. Sanıklar hakkında 210'ar yıl hapis cezası istendi. 

Elazığ depreminde yıkımların nedeni ne?

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem akıllara bu yıl yaşanan Elazığ depremini getirdi. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından İsmail Saymaz bugünkü köşe yazısında Elazığ depreminin ihmalini belgeledi.

Malatya'daki deprem konutları 7 ayda tamamlanacak!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Elazığ depreminde evleri ağır hasar görenler için yapılan konutların bir kısmının hak sahiplerine teslim edildiğini, 7 ay içinde de kalan 3 bine yakın konutun vatandaşlara teslim edileceğini söyledi.

Elazığ depreminde hasar gören 18 köyde yeni konutlar inşa ediliyor!

Elazığ depreminde ağır hasar gören 18 köyde konut yapımına devam ediliyor. TOKİ tarafından inşa edilen konutların 2 ay sonra tamamlanması planlanıyor.

Elazığ'da olası bir depremde orta hasarlı binalar da yıkılacak!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak'ta yaşanan Elazığ depreminde birçok binaya orta hasarlı raporu verildiğini ve olası bir depremde orta hasarlı tespiti yapılan binaların da yıkılacağını belirterek, "Gözlemsel tespit yerine karot ve röntgenle bilimsel tespitler yapılmalıdır" dedi...

Elazığ depreminin sembol ismi Azize Çelik yeni evine yerleşti!

Elazığ depreminde kurtarma çalışmalarında UMKE personelinin enkaz altında kalan Azize Çelik ile yaptığı telefon konuşması hafızalarımıza kazınmıştı. Enkaz altından yaralı çıkarılan Azize Çelik ve ailesi TOKİ tarafından verilen yeni konutuna yerleşti.

Siirt'te depremden zarar gören öğrenci yurdu TBMM gündeminde!

Siirt'te Elazığ depreminde zarar gören bir öğrenci yurduna meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ'da yıkılan binaların yapı denetim süreci meclis gündeminde!

Elazığ depreminde yıkılan binaların yapı üretim ve denetim süreçlerinden sorumlu olan kişiler hakkında yasal işlem başlatılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya ve Elazığ depreminde usulüne uygun yapılmış binalarda hasar yok! 

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ depremiyle ilgili olarak, usulüne göre yapılmış ve sağlam olan yapılarda hasar olmadığını belirtti ve "Türkiye geçmişte yaşadığı sıkıntılardan tecrübe ve deneyim edindi" dedi...

Denizli'deki TOKİ evleri afetzedelere dağıtılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Elazığ depreminde devletin afete karşı hazırlıklı olduğunu kaydetti. Özkan, Acıpayam, Bozkurt ve Çardak'ta depremzedeler için yapılan konutların tamamlanarak afetzedelere dağıtılacağını söyledi.

Elazığ depreminde yakınlarını kaybeden 15 aileye TOKİ'den ev!

TOKİ tarafından Elazığ'ın Cumhuriyet ve Bizmişen mahallelerinde tamamlanan TOKİ evlerinden 15'i, depremde yakınlarını kaybettiği belirlenen ailelere verildi.

elazığ depreminde yenilenen konutlar Haberi

elazığ depreminde yenilenen konutlar

Denizli'de basın toplantısı düzenleyen AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem ardından başlatılan konut çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli'de basın toplantısı düzenledi.

24 Ocak'ta meydana gelen, Elazığ'daki 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD, Türk Kızılay ve sağlık ekiplerinin hızlıca, koordineli şekilde çalıştığını dile getirdi.

Depremin ardından saatler içinde vatandaşların sağlık, çadır, yemek ve diğer ihtiyaçlarının karşılandığını aktaran Özkan, bunun da devletin, vergileri ve kaynakları düzgün şekilde toplamasının göstergesi olduğunu dile getirdi.

Özkan, "Maalesef bugün yaygara koparanların tek bir arzuları vardır. 'Vatandaşlarımız yardım etmesin, devlet vergilerini toparlayamasın. Böylelikle devlet zayıflar ve zaman içinde bize de fırsat doğar.' anlayışıyla bu yaygaraları kopardıklarını biliyoruz." dedi.

Cahit Özkan, Acıpayam, Bozkurt ve Çardak...