28 / 04 / 2024

elazığ gelişimi

elazığ gelişimi

Elazığ'ın yönetici ve önde gelen iş adamları, kentin potansiyelini harekete geçirmek için bir araya geldi. Bu amaçla kent yöneticileri, belirledikleri hedeflerini İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıyla açıkladı.

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Alternatif Yatırım Fonlarında GYF'nin Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Alternatif Yatırım Fonlarında Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da...

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi kuruldu!

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Eloraby ve Maısoun Al Sabsabı ortaklığında kuruldu. 

Ekonomi kentsel dönüşümle canlanacak!

Çalık Gayrimenkul İcra Kurulu Üyesi Gonca Özgül, 15 Temmuz sonrası hükümetin, inşaat sektörünü gelişimi için başlattığı teşviklerle konut satışlarında rekor kırıldığını söyledi.

Şanlıurfa Siverek'te yatırımlar hız kesmiyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor

Yabancıya konut satışı 4.5 milyar dolar seviyesine yükseldi!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas, inşaat sektörünün değişimi ve gelişimi hakkında görüşlerini paylaştı. Elmas, “Yeni yatırımlar hızla gündeme gelecek” diye konuştu.

Kentsel dönüşümde 4E kuralı!

Kentsel Dönüşüm ve Ankara Çalıştayı gerçekleşti. Çalıştayda, şehirlerin gelişimi ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

Ege'de yazlıkların metrekaresi 2 bin liradan başlıyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, Ege bölgesinde yazlık konut gelişimi ve güncel fiyatlara yönelik açıklamalarda bulundu.

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

Ankara'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirlerin gelişimi için gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sürecini masaya yatırdı. Kentsel Dönüşüm ve Ankara Çalıştayı, Gençlik Parkı Kabul Salonu'nda gerçekleşti.

2017 Şanlıurfa'da yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa merkez'de hem çevre yolların yapımı hem de yeni imar alanlarındaki yollarını dağları yararak açtıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın gelişimi için dağları yarıyoruz" dedi.

Nazmi Durbakayım, Fikirtepe Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Fikirtepe’de bölgenin kentsel dönüşümü, altyapı çalışmaları, sosyo kültürel gelişimi ve hak sahipleri ile müteahhitler arasında diyalog geliştirici olan Fikirtepe Platformu’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım oldu.

Ankara Çayyolu, Şentepe ve Kazan’a 3 itfaiye merkezi yapılıyor!

Ankara’nın gelişimi, coğrafi yapısı, ulaşım koşulları ve imkanları dikkate alınarak, Çayyolu, Şentepe ve Kazan’da 3 yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor

elazığ gelişimi Haberi

elazığ gelişimi

Yer altı kaynakları, su ürünleri ve turizmde yatırım atağına başlayan Elazığ, 'mutlu insanlar' için çalışma yapıyor.


Elazığ'ın yönetici ve önde gelen iş adamları, kentin potansiyelini harekete geçirmek için atağa kalkıyor. Bu amaçla hedeflerini belirleyen kent yöneticileri, yer altı kaynakları, su ürünleri ve turizm sektörlerine odaklanarak belirledikleri hedeflerini, İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıyla açıkladı. 


Valilik, belediye, ticaret ve sanayi odası, Fırat Kalkınma Ajansı ve Fırat Üniversitesi koordinasyonunda oluşturulan kurultayın tanıtım toplantısında konuşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "4 bin yıllık tarihi ve kültürüyle bugüne gelmiş olan Harput'un kadim kültürünün ekonomiye dönüşmesi için mücadele veriyoruz. Yerel yönetimler sadece yol ve kaldırım yapan anlayışta olmamalı. Şehirlerin kalkınmasını temin için ekonomisini geliştirmeli, mutlu insanların yaşadığı bir şehir haline getirmeli. Biz de bunun için çalışıyoruz" dedi. Elazığ Valisi...