05 / 07 / 2024

Elazığ jeotermal alan ihalesi

Elazığ jeotermal alan ihalesi

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Sivrice ve Merkez ilçelerinde bulunan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahalarını ihaleye çıkartıyor. İhaleler 7 Temmuz 2015 tarihinde saat 10:00'da başlayacak.

Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren geliyor!

Türkiye'de ulaştırma alanında çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren müjdesini verdi. 

Belediye, Elazığ'da 17 adet arsayı satıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

Elazığ Belediyesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Şahinkaya Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi alanında kalan 17 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Elazığ Belediyesi'nden arsa fırsatı! 33 adet arsa satıyor!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 33 adet arsayı satışa çıkardı. Arasların satış ihalesi 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Malatya ve Elazığ için acele kamulaştırma kararı!

Malatya ve Elazığ illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Elazığ'da 11 arsa satışa çıkarıldı!

Elazığ Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Satışa çıkarılan arsalar arasında iki adet çocuk parkı olması tepkilere neden oldu.

Elazığ Merkez'de 12.1 milyon TL'ye icradan satılık metal dönüşüm tesisi!

T.C. Elazığ 3. İcra Dairesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Vertetil Mahallesi, 94 ada 4 parselde yer alan metal dönüşüm tesisini 12 milyon 108 bin TL'ye satıyor...

Elazığ Belediyesi'nden 65.7 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Sürsürü Mevkii'nde yer alan 11 arsayı toplam 65 milyon 679 bin 921 TL muhammen bedelle satıyor.

Elazığ'daki köy evlerinin akıbeti ne oldu?

2020 Ocak ayında Elazığ'da gelen deprem sonrasında kent genelinde deprem konutlarının inşası devam ediyor. Bazı ilçe merkezlerinde yer alan vatandaşlar ise köy evlerinin temel atılacağı günü merak ediyor. 

Elazığ'da rezerv yapı alanı tepkisi!

Elazığ'ın merkezine bağlı olan Kızılay Mahallesi'nde 70 dönümlük alanın ‘rezerv yapı alanı' ilan edilmesinden sonra konutların yıkılması kararı alındığı belirtildi. Evlerini tahliye etmeleri istenen mahalleliler duruma tepki gösterdi.

Elazığ jeotermal alan ihalesi Haberi

Elazığ jeotermal alan ihalesi

DOĞAL MİNERALLİ SU VE JEOTERMAL KAYNAK ARAMA RUHSATI VERİLECEKTİR


Elazığ İl Özel İdaresi Encümeninden:


1 - Aşağıda İli, İlçesi, köyü ve Muhammen Bedeli belirtilen iki adet Doğal Mineralli Su ve iki adet Jeotermal Kaynak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince “ Açık Teklif Usulü” ile ihaleye çıkartılmıştır.

2 - İhale Elazığ İl Özel İdaresinde İl Encümeni Toplantı salonunda İl Encümenince yapılacaktır.

3 - Üç yıl süre ile arama ruhsat için Jeotermal Kaynak ve Doğal Mineralli Su arama ruhsatı verilecek sahaları ile ilgili şartname ve diğer hususlar Elazığ İl Özel İdaresinde mesai saatleri içinde görülebilir,  şartname satın alınabilir.

4 - İhaleye başvuranlardan istenen belgeler.

Gerçek Kişiler İçin

1 - Vatandaşlık numarası ile onaylı nüfus cüzdan örneği.

2 - Onaylı İmza sirküleri.

3 - Bağlı oldukları vergi dairesi ve...