19 / 05 / 2024

Elazığ kente giriş kapıları mı yapılacak

Elazığ kente giriş kapıları mı yapılacak

BAŞKENTE geçtiğimiz yıl yapılan şehir kapıları, başka şehirlere örnek oluyor. Elazığ Belediyesi de kente giriş kapıları yapmak için harekete geçti.

Elazığ deprem konutlarında son durum ne?

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarını incelemek için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, inşaat çalışmaları hakkında gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı.

Elazığ deprem konutları teslimi ertelenecek iddiası!

Elazığ'da yaşanan deprem sonrasında konteynır kente yaşamlarına devam eden vatandaşlar evlerine kavuşacaklarını günü bekliyor. 

Elazığ'da TOKİ konutları için protokol imzalandı!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın girişimleri sonucuyla MemurSen 3.Etap TOKİ konutları için protokol anlaşması imzalandığı açıklandı. 

Elazığ'daki TOKİ-İmar Hak Sen konut kurası iptal edildi!

İmar Hak Sen girişimiyle TOKİ'ye yaptırılan 484 konut projesinin son ayağı olan kura çekim töreni önceki gün Elazığ'da gerçekleştirildi. Törende başlayan tartışmalar daha sonra karakolda devam etti. Tartışmaların devamında kura çekimi iptal edildi.

Elazığ'daki emeklilere TOKİ müjdesi!

Geçtiğimiz yıllarda Emekliler Derneklerinin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde konut projeleri hayata geçirilmişti. Kayabaş, "TOKİ Elazığ için konut yapılması kapsamında proje çalışmalarına başlamış bulunmaktadır." dedi.

TOKİ Elazığlı emekliler için 505 konut inşa edecek!

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Elazığ Şubesi'nin girişimleri sonucu TOKİ tarafından 505 konut yapılması için onay çıktığı bildirildi.

TOKİ Elazığ'a emekliler için 505 konut yapacak!

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Elazığ Şubesi’nin girişimleri sonucu TOKİ tarafından 505 konut yapılması için onay çıktığı bildirildi. Kayabaş, TOKİ’den talep ettikleri 505 konutun Elazığ Valiliği tarafından yapılan tebligatla onaylandığı söyledi.

Elazığ'da kente giriş kapıları yapılacak!

Başkente geçtiğimiz yıl yapılan şehir kapıları, başka şehirlere örnek oluyor. Elazığ Belediyesi de kente giriş kapıları yapmak için harekete geçti.

Elazığ Belediyesi kente giriş kapıları inşa edecek!

BAŞKENTE geçtiğimiz yıl yapılan şehir kapıları, başka şehirlere örnek oluyor. Elazığ Belediyesi de kente giriş kapıları yapmak için harekete geçti.

Elazığ'da çevre istişare toplantısı yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından yürütülen projelere destek olmak amacıyla kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Kültür Park Konferans Salonu'nda düzenlenen Çevre İstişare Toplantısı'na katıldı.

Elazığ'a çimento fabrikası kuruluyor!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Yasemin Açık, memleketi Elazığ'a 500 kişinin istihdam edilmesini hedeflediği bir çimento fabrikası yaptırıyor. Fabrika 10 bin kişiye ekmek kapısı olacak.

Yasemin Açık Elazığ'a çimento fabrikası yaptırıyor!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Yasemin Açık, memleketi Elazığ'a 500 kişinin istihdam edilmesini hedeflediği bir çimento fabrikası yaptırıyor.

Elazığ'daki 11 tesisin temeli atıldı!

Elazığ'a yapılacak 11 tesisin temel atma töreni için kente gelen Eroğlu, Elazığ Valiliğini ziyaretinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, temelini atacakları 11 tesisin maliyetinin 166 milyon lira olduğunu belirtti...

Elazığ kente giriş kapıları mı yapılacak Haberi

Elazığ kente giriş kapıları mı yapılacak

BAŞKENTE geçtiğimiz yıl yapılan şehir kapıları, başka şehirlere örnek oluyor. Elazığ Belediyesi de kente giriş kapıları yapmak için harekete geçti.


Belediyenin açtığı ihaleye katılacak şirketlere getirdiği şart ise, “Ankara’ya yapılmış ve uzun süre kamuoyu gündeminde kalmış olan kapı modellerinden yararlanılması” oldu. İhale dosyasına da Ankara’nın kapılarının fotoğraflarının bulunduğu bir dosya eklendi. Elazığ’ın doğu ve batı girişlerine yapılacak 2 giriş kapısının mimari-mühendislik projesine yönelik hizmet alımı ihalesi, 2 Ekim’de yapılacak. 


Elazığ Belediyesi’nin yaptıracağı kapılarda örnek aldığı Ankara şehir kapıları, 2014 yılında yapıldı. Eskişehir, Konya, İstanbul, Samsun ve Esenboğa girişlerinde yer alan devasa kapılar, geçen yılki yerel seçimlerden hemen önce 15 Mart’ta resmi olarak açıldı. 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan kapılar için önce 11 Aralık 2013’te bir ihale yapıldı. 3 kapının...