03 / 05 / 2024

elazığ stadı ihalesi ne zaman yapılacak

elazığ stadı ihalesi ne zaman yapılacak

Elazığ'da 20.000 Kişilik Seyirci Kapasiteli Stadyum Uygulama Projelerinin Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (2. Oturum) şeklinde verilen bilgiye göre ihalenin 27 Ağustos 2015 günü saat 11.00'de yapılması planlanıyor.

Belediyeden imarlı 13 arsa! İhalesi 13 Aralık'ta!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran'da yer alan 13 arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Belediye, Elazığ'da 17 adet arsayı satıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

Elazığ Belediyesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Şahinkaya Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi alanında kalan 17 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Elazığ'a 79 konutluk yeni proje! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ'da inşa edeceği 79 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Elazığ Belediyesi'nden arsa fırsatı! 33 adet arsa satıyor!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 33 adet arsayı satışa çıkardı. Arasların satış ihalesi 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

TOKİ Elazığ Bahçelievler 144 konut ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ Maden Bahçelievler Mahallesi'nde 144 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden'de 144 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi 16 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden Bahçelievler 144 konut ihalesini 16 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Elazığ'da 11 arsa satışa çıkarıldı!

Elazığ Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Satışa çıkarılan arsalar arasında iki adet çocuk parkı olması tepkilere neden oldu.

Elazığ'ın Uzuntarla Köyü'nde yeni yapılacak okul engelleniyor iddiası!

Elazığ’ın merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'ndeki bir köy okulu, 2020'de yatırım programına alındı. Fakat kentte yaşanan depremden sonra okulun ağır hasar gördüğü iddiasıyla yıkılması kararı verildi. Okulunun yeniden inşası için TOKİ tarafından ihalesi yapıldı.

Elazığ Belediyesi'nden 212.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Sürsürü Mahallesi'nde bulunan 8 gayrimenkulü 212 milyon 441 bin 781 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 7 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

elazığ stadı ihalesi ne zaman yapılacak Haberi

elazığ stadı ihalesi ne zaman yapılacak

4 yılı aşkın zamandır yeni stat yapımı gündemde olmasına karşın, çok sonra gündeme alınan ve bitirilen statlar hizmet vermeye devam ederken, Elazığ'ın ise bekleyişi sürüyor. 7 Haziran'da yapılan milletvekili genel seçimleri öncesinde Elazığ'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Elazığ'a yapılacak hizmetleri sayarken, yeni stadyumun en kısa zamanda mevcut yerine yapılacağını söylemişti. Daha önce AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başbakan olarak 2012 yılında Elazığ Hava Limanı'mn açılış töreninde, ardından 2014 yerel seçimleri öncesinde İstasyon Meydanı'nda yapılan mitingde, Elazığ'a yeni stadyum yapacakları vaadinde bulunmuştu.


2015/69284 İhale Kayıt Numarası ile 18 Haziran'da ihaleye çıkılması gerekirken, ihalenin bu tarihte neden yapılmadığı ise bilinmiyor.20 bin kapasiteli yeni stadın TOKI sitesinde "değerlendirme aşamasındaki ihaleler" bölümünde yer almaması dikkat çekerken, Elazığ 20.000 Kişilik Seyirci Kapasiteli Stadyum...