14 / 05 / 2024

elazığ toki stadyum ihalesi

elazığ toki stadyum ihalesi

TOKİ Elazığ 20 bin kişilik seyirci kapasiteli stadyum uygulama projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

Elazığ TOKİ için düğmeye basıldı! 144 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişlerine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesini yarın ihaleye çıkaracak.

Elazığ TOKİ konutları inşaatında son durum ne?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Elazığ’da depremzedeler için hayata geçirdiği konut ve işyeri projesinin yalıtımında insan sağlığını ön planda tutan ve kanserojen olmadığı EUCEB ile kanıtlanmış İzocam Taşyünü ve İzocam Camyünü kullanıldı.

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman?

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Elazığ'da yapılacak stadyum projesine ilişkin 4 soru mecliste!

Elazığ'da yapılacak stadyum projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, projenin ne zaman tamamlanacağını sordu..

Elazığ TOKİ projesindeki 363 konut sahiplerini buldu!

Elazığ’da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşaat çalışmaları devam eden 363 konutun sahiplerinin belirlenmesi için kura çekildi. Kura çekiminde ev sahibi olmaya hak kazananlar, sevinç yaşadılar. 

Elazığ TOKİ 277 konut ihalesi 16 Ekim'de!

Elazığ İli Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 277 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Ekim'de yapılacak.

TOKİ stadyum projelerine 1,9 milyar TL yatırım yaptı!

Türkiye’nin farklı şehirlerinde 19 stadyum inşa eden TOKİ statlarda, modern inşaat, verimlilik ve enerji teknolojileri kullanıyor.

Antakya'nın eski stadyum alanına TOKİ projesi!

Hatay Antakya'nın yeni stadyumu tamamlanıyor. Bu durumda atıl durumda kalacak eski stadyum alanına da TOKİ konut projesi inşa edecek.

Elazığ Çaydaçıra TOKİ'de 220 ev tahliye edildi!

Elazığ Merkez Çaydaçıra Mahallesi'nde dar gelirli ailelere yönelik inşa edilen TOKİ konutlarında evlerin 220'si kiralandığı ve hiçbir ödeme yapılmadığı için tahliye edildi.

Elazığ Zafran TOKİ Alt Gelir Grubu kura sonucu 2+1!

Elazığ Zafran TOKİ Alt Gelir Grubu kura sonucu 2+1 henüz açıklanmadı. Elazığ Zafran TOKİ Alt Gelir Grubu kura sonucu 2+1 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Elazığ Zafran Mahallesi TOKİ kura sonuçları 8 Mayıs 2017!

Elazığ Zafran Mahallesi TOKİ kura sonuçları 8 Mayıs 2017 henüz açıklanmadı. Elazığ Zafran Mahallesi TOKİ kura sonuçları 8 Mayıs 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

elazığ toki stadyum ihalesi Haberi

elazığ toki stadyum ihalesi

TOKİ Elazığ 20 bin kişilik seyirci kapasiteli stadyum uygulama projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün saat 11:00'de...