07 / 05 / 2024

elazığdaki devlet hastanesi

elazığdaki devlet hastanesi

Edinilen bilgiye göre, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin üç katlı hastane binasının ameliyathane bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, ilk müdahaleyi hastane personeli yaptı...

Elazığ Arıcak Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Elazığ Arıcak'ta inşaatı tamamlanan 10 devlet hastanesi hizmete açıldı. Hastane 10 yatak kapasitesiyle ilçe halkına sağlık hizmeti verecek.

Van'daki eski devlet hastanesi alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in müjdelediği eski Devlet Hastanesi alanının 'Millet Bahçesi' olarak tahsis edilmesi kararını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayladı.

Eski Nazilli Devlet Hastanesi'nin yerine ne yapılacak?

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın'daki eski Nazilli Devlet Hastanesi ve eski Nazilli Sigorta Hastanesi'nin binaları ve arazileriyle ilgili projeler olup olmadığını sordu..

Ordu Ünye Devlet Hastanesi'nin arazisi satışta!

Ordu'daki Ünye Devlet Hastanesi arazisi TOKİ tarafından TURYAP aracılığıyla satışa çıkartıldı. İhale 11 Ağustos tarihinde saat 10.00'da gerçekleşecek.

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi açıldı!

İleri teknoloji ürünü cihazlarla donatılan, modern mimarisiyle hastalara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, sağlık turizmi hareketinde Türkiye'nin Balkanlar'daki öncüsü olmayı hedefliyor.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Antalya'daki 54 bin 3017 metrekare kapalı alana sahip 3 ana bloktan oluşan ve yüzde 90 oranında tamamlanan 300 Yataklı Yeni Kepez Devlet Hastanesi’nin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

Kastamonu Araç Devlet Hastanesi Mayıs'ta açılacak!

1953 yılından bu yana Araç halkına hizmet veren Kastamonu'daki Araç Devlet Hastanesi, 2016 Mayıs ayı içinde tamamlanmış yeni yüzüyle hastalarına kapılarını açacak.

Ankara Polatlı Devlet Hastanesi açıldı!

Ankara Polatlı Devlet Hastanesi'nin açılış töreninde, Ankara'daki terör saldırısına değinen Akdoğan, bugünlerin taziye ve acıyı paylaşma günü olduğunu, bu acının ortak bir şekilde paylaşılması gerektirdiğini ifade etti.

Elazığ Karakoçan Devlet Hastanesi 16 Ekim'de açılacak!

Elazığ Karakoçan Devlet Hastanesi inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği bildirildi. Yüzde 60'ı gerçekleştirilen hastane binası, yüklenici firmanın sözleşmedeki taahhüdü gereği 16 Eylül 2015 tarihinde teslim edilecek.

TOKİ Elazığ'da 10 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

Elazığ İli Baskil İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Kepez Devlet Hastanesi'nin temeli atılıyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, Ak Parti Antalya milletvekillerinin ve Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse'nin ilçeye kazandırılması için büyük gayret gösterdiği 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin temeli atılıyor.

Kepez Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, Ak Parti Antalya milletvekillerinin ve Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse’nin ilçeye kazandırılması için büyük gayret gösterdiği 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi’nin temeli atılıyor...

Yunus Emre Devlet Hastanesi'nin bahçesine inşa edilecek hastane 900 günde tamamlanacak!

Yunus Emre Devlet Hastanesi'nin bahçesine kendisinin 3, Devlet Hastanesinin 4 katı büyüklüğünde kapalı alana sahip 5 yıldızlı otel gibi hizmet verecek 600 yataklı dev modern hastanenin temeli Şubat ayı içerisinde atılacak.

elazığdaki devlet hastanesi Haberi

elazığdaki devlet hastanesi


Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ameliyathane bölümünde çıkan yangında bazı kişiler dumandan etkilendi.


Edinilen bilgiye göre, üç katlı hastane binasının ameliyathane bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, ilk müdahaleyi hastane personeli yaptı.


Yangın, Elazığ Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. 


Yangın nedeniyle bazı hastaların hastanenin diğer bölümlerine götürüldüğü bildirildi.


Bu arada, dumandan etkilenen aralarında hastane personelinin de olduğu bazı kişilerin kentteki diğer hastanelere kaldırıldığı...