07 / 05 / 2024

elbistan Hacı Hasan camii nerede

elbistan Hacı Hasan camii nerede

Elbistan’da Hacı Hasan (Kral) Camii yerine yapılacak 4 minareli cami ve külliyesi projesi için, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale düzenlenirken, sürecin ardından sözleşme imzalandı.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Manisa tarihi Hacı Hasan Camisi restorasyonunda sona geliniyor!

Demirci Belediye Başkanı Selçuk, "Vakıflardan buranın yeniden restore edilip, sağlam hale getirilmesi hususunda destek istedik. Desteği aldık ama inşaat safhasında birtakım şansızlıklar yaşamıştık. Artık hepsinin sonuna geldik" diye konuştu...

Diyarbakır Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Cami açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu,  Bağlar ilçesinde inşaatı tamamlanan Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Camii’nin açılışına katıldı.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  İzmit ilçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yer alan Pembe Köşk’ün restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Gölbaşı Hacı Hasan Köyü Camii ve Muhtarlığı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi'nde Hacı Hasan Köyü Camii ve Hacı Hasan Köyü Muhtarlığı'nın yer aldığı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni terminal!

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni bir terminal binası yapma hazırlığında olduklarını müjdeledi.Açıklamalarda bulunan Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'ndan bu yıl ilk defa hac seferleri yapıldığını hatırlattı.

İzmit Yeni Hamam restorasyonunda öğrenciler için yol yapıldı!

İzmit Hacı Hasan Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi 396 ada 3 parselde bulunan Yeni Hamam’da süren restorasyon çalışmaları nedeniyle, öğrenciler için yol yapıldı.

İzmit İçkale'de turizm ve ticaret merkezi yapılıyor!

İzmit İçkale'nin Orhan, Hacıhasan, Veli Ahmet, Akçakoca ve Kozluk mahallelerini turizm ve ticaret merkezi yapılıyor. İçkale'de yapılacak olan merkezin koruma imar planı değiştirildi.

Hatay'da Hacı Hasan Şandır Cami açıldı!

Hatay eski Milletvekili, eski Bakan Sadullah Ergin, hafta sonunda geldiği memleketi Hatay'da bir cami açılışına katıldı.

İzmit Yeni Hamam'ın restorasyon ihalesine 7 teklif!

İzmit Hacıhasan Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi'nde bulunan Yeni Hamam'ın restorasyon ihalesi gerçekleşti. ş Süresi 180 gün ve yaklaşık maliyeti 1 milyon 159 bin 426 TL olan hamamın ihalesine 7 firma katıldı.

Ekşioğlu Kuzenler İnş.'in acı günü: Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti!

Rize- İkizdere Dereköf eşrafından Dursun Ağa Torunu, Hacı Hasan ve Halime Ekşioğlu'nun oğlu, Zehra Ekşioğlu'nın eşi Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti.

Hatay Dörtyol'da Hasan Paşa Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 32 derslikli Hasan Paşa Ortaokulu'nun temeli törenle atıldı. Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, konuşmasında ilçedeki eğitim yatırımlarına durmadan devam edileceğini söyledi.

Elbistan'a 4 minareli cami inşa edilecek!

Elbistan’da Hacı Hasan (Kral) Camii yerine yapılacak 4 minareli cami ve külliyesi projesi için, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale düzenlenirken, sürecin ardından sözleşme imzalandı.

elbistan Hacı Hasan camii nerede Haberi

elbistan Hacı Hasan camii nerede

Elbistan’da Hacı Hasan (Kral) Camii yerine yapılacak 4 minareli cami ve külliyesi projesi için, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale düzenlenirken, sürecin ardından sözleşme imzalandı. Böylelikle 15 bin metrekare kapalı alana sahip devasa cami ve külliyesi için proje çalışmaları başladı.


Hacı Hasan Camii (Kral) ve Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hacı Abdullah Dede, dernek yöneticileri ile birlikte cami alanında bir açıklama yaptı.1989 yılında ibadete açılan mevcut Kral Camiinin yerine yapılacak olan 4 minareli ve müştemilatı ile birlikte külliye özelliği kazanan caminin projesinin çizimine başlandı.


Dernek Başkanı Dede, Elbistan’ın en büyük ve sembolü konumunda olacak cami için hazırlanacak projenin ardından, yapım işine geçileceğini söyledi. Projeyi Ankara merkezli bir firmanın hazırlayacağını dile getiren Dede, şunları söyledi:“Halkımız tarafından Cela Garajı olarak bilinen bölgede...