28 / 04 / 2024

Hatay Dörtyol'da Hasan Paşa Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay Dörtyol'da Hasan Paşa Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 32 derslikli Hasan Paşa Ortaokulu'nun temeli törenle atıldı. Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, konuşmasında ilçedeki eğitim yatırımlarına durmadan devam edileceğini söyledi.



Dörtyol ilçesinde 32 derslikli Hasan Paşa Ortaokulu'nun temeli törenle atıldı. 


Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Yeşilköy Mahallesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ilçedeki eğitim yatırımlarına durmadan devam edileceğini ve eksikliklerin suratle giderileceğini söyledi.


Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk ise ilçede geçtiğimiz yıl yapılan TEOG sınavlarında küçümsenemeyecek derecede başarı elde edildiğini söyledi.


Özellikle kenar mahallelerde bulunan okulların da bu başarı kervanına katıldığını belirten Soytürk, "Bizlerin görevi de burada başarı elde eden öğrencilerimizin fiziki şartlarını ve eğitim olanaklarını yükseltmektir. Bu okulumuzun da mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.


İlçe Müftüsü Hüseyin Taner'in dua etmesinin ardından temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törene Ak Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Fevzi Şanverdi, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy ile veliler katıldı.


Radikal


Geri Dön