28 / 04 / 2024

elektrik kesintileri

elektrik kesintileri

Mücbir sebepler haricinde günlük kesinti süresinin 12 saatten uzun olması halinde, elektrik dağıtım şirketleri etkilenen abonelere 50 ila 100 lira arasında tazminat ödemek zorunda kalacak.

İstanbul elektrik kesintisi 22 Nisan!

İstanbul 'un Avrupa yakasındaki bazı ilçelere, yatırım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yarın ve 22 Nisan'da elektrik verilmeyecek.

İstanbul'da 9 saatlik elektrik kesintisi 24 Mart 2015!

İstanbul'un bazı ilçelerinde yaın 9 saati bulan elektrik kesintileri yaşanacak. Ataşehir, Beykoz, Maltepe, Sancaktepe ve Şile'de bazı mahallelere yarın elektrik verilemeyeceği bildirildi.

İstanbul elektrik kesintisi 7 Mart 2015!

İstanbul Anadolu Yakası 'nda Kadıköy'ün de aralarında olduğu 5 ilçenin bazı mahallelerine 7 Mart 'ta elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı.

3 ilde elektrik kesintisi!

Ankara, Bartın ve Zonguldak'ta 20 Aralık'ta elektrik kesintisi uygulanacak. Bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle 20 Aralık Cumartesi günü Ankara, Bartın ve Zonguldak'ta elektrik kesintisine gidilecek.

İstanbul'da hangi ilçelerde elektrik kesilecek?

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Planlı elektrik kesintisi programı kapsamında 14 Aralık Pazar günü İstanbul'un bazı ilçelerinde elektrik kesintisine gidilecek. İstanbul'da hangi ilçelerde elektrik kesilecek? İşte cevabı...

5 ilde elektrik kesintisi!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre Planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Ankara, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak' ta 4 Aralık günü kesinti uygulanacak.

4 ilde elektrik kesintisi!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ ile Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Planlı elektrik kesintisi programı kapsamında İstanbul, Ankara, Bartın ve Karabük'te 19 Kasım'da elektrik kesintisi uygulanacak.

7 ilde elektrik kesintisi yaşanacak!

7 ilde elektrik kesintisi yaşanacak. Planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kırıkkale, Kastamonu ve de Zonguldak'ta, 16 Kasım 2014 tarihinde kesinti uygulanacak.

EPDK'nın kestiği ceza 1 milyar lirayı aştı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) EPDK'nın 2013 yılı faaliyet raporu yayımlandı. EPDK tarafından 2013'te verilen idari para cezalarının tutarı 1 milyar 35 milyon lira oldu.

5 ilde elektrik kesintisi!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Ankara, Çankırı, Zonguldak, Bartın ve Karabük'te bazı kesimlere 21 Ağustos'ta elektrik verilemeyecek.

Taner Yıldız: Elektrik kesintileri için hazırlıkları tamamladık!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, yerel seçimlerde yaşanan kesintilerle ilgili açıklamalarının alaya alındığını ancak kendisinin olayları açıklıkla paylaştığını söyledi. Yıldız, 'Elektrik kesşntileri için hazırlıkları tamamladık' dedi.

Elektrik kesintileri artık 5 saatten fazla olmayacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bölgenin önemli sorunu haline gelen elektrik sorununa değindi. Çelik, elektrik kesintilerinin artık 5 saatten fazla olmayacağını dile getirdi...

Adana'da elektrik verilemeyecek yerler!

Adana'nın Pozantı İlçesi Küçüktekir Mahallesi'ne 9:00-16:00 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. Adana'nın Sarıçam İlçesi Avcılar, Başören ve Gümüşdere Köylerine 3. Şahıs çalışma nedeniyle elektrik verilmeyecek.

Elektrikte abone olurken beyan yetecek, kesinti artık SMS‘le bildirilecek!

Elektrikte yapılan yeni düzenleme ile birlikte bir sürü değişiklikler getirildi. Vatandaşın abonelik çilesi artık sona erecek. Abone olurken beyan yetecek ve elektrik kesintisi artık SMS‘le bildirilecek.

Son Dakika! İstanbul Avrupa Yakası'nda 13 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak

BEDAŞ'tan son dakika açıklaması, İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul'un güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi veren BEDAŞ bugün, Bağcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Sarıyer ve 13 ilçede kesinti yapılacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da 14 ilçeye elektrik verilemeyecek!

BEDAŞ her gün İstanbul’da yaşayanlar için güncel elektrik kesintileri hakkında bilgilendirme yapıyor. BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 7 Ekim (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...

27 Mayıs cumartesi İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ tarafından etkilenecek ilçeler açıklandı!

27 Mayıs 2023 Cumartesi günü BEDAŞ, İstanbul'da planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanacak ilçe ve mahalleleri duyurdu.

Seçim günü elektrikler kesilecek mi? BEDAŞ yarın elektrikleri kesecek mi? İşte BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 14 Mayıs 2023 gününde planlı elektrik kesintisi olacak mı? İşte ayrıntılar... Hemen bakın... Son dakika...

Otomotiv üretimi duracak mı? Araba alacaklar dikkat!

Otomotiv sektörü uzmanı gazeteci Emre Özpeynirci, bütün otomotiv fabrikalarında bu hafta üretimin duracağını iddia etti. Özpeynirci, "Türkiye’deki tüm otomotiv fabrikaları bu hafta içerisinde açıklanan doğalgaz kaynaklı elektrik kesintileri ve devam eden tedarik problemleri nedeniyle üretimlerine ar

Vatandaşa müjdeli haber! Elektrikte yeni düzenleme!

Sıcak hava ve kuraklık sebebiyle meskenlerde artan elektrik tüketim talebinin üretimden fazla olmasında dolayı sık sık elektrik kesintileri yaşanmaya başladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) vatandaşın bu mağduriyetini gidermek için yeni bir düzenlemeye gidiyor.

Kripto paralara bir yasak da İran'dan!

İran'da yaşanan sık elektrik kesintileri nedeniyle kripto para madenciliği 4 ay süreliğine yasaklandı. 

Kış aylarında jeneratör satışı yüzde 100 artıyor!

Kış aylarında soğuk hava ve şiddetli rüzgâr nedeniyle Türkiye’nin birçok bölgesinde yaşanan elektrik kesintileri artıyor. Hayatı durma noktasına getiren elektrik kesintileri ile birlikte elektrikli eşyalar bozuluyor, d

Kış aylarında jeneratör satışları yüzde 100 artıyor!

Kış aylarında soğuk hava ve şiddetli rüzgâr nedeniyle Türkiye’nin birçok bölgesinde yaşanan elektrik kesintileri artıyor. Jeneratöre en çok ihtiyaç duyulan kış dönemlerinde portatif jeneratör satışları da yüzde 100 oranında artış gösterebiliyor.

GoldMaster yeni ürünü ile acil aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Acil Durum Kitli T8 LED Tüp’ ile elektrik kesintileri boyunca 1 saat 30 dakikaya kadar acil aydınlatma sağlıyor.

Antalya ve ilçelerinde elektrik kesintisi!

Antalya'nın Alanya, Elmalı, Serik, Kumluca, Demre , Muratpaşa ve Kepez ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde 27-31 Temmuz tarihleri arasında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri uygulanacak.

Beylikdüzü'nde elektrik kesintileri tarih olacak!

Beylikdüzü’nde elektrik sıkıntısı kalmayacak. İlçenin yerel çözümleri için uzun ve kalıcı planlamalar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ile bir araya geldi...

Ev pili bu yıl satışa çıkacak!

ABD’li Tesla Motors şirketinin CEO’su Elon Musk, geliştirdikleri güneş enerjisiyle çalışacak pillerin elektrik kesintileri sırasında devreye girebileceğini ve depoladığı elektriğin jenaratör gibi çalışabileceğini söyledi.

elektrik kesintileri Haberi

elektrik kesintileri

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, mücbir sebepler haricinde elektrik kesintilerinin12 saatten uzun olması halinde, abonelere tazminat ödenmesi gerektiğini söyledi.

Yılmaz, elektrik kesintilerinde tüketicilerin sahip olduğu haklar ile ilgili AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Bildirimli veya bildirimsiz günlük kesinti süresinin ilgili yönetmelik gereği 12 saatten uzun olamayacağını dile getiren Yılmaz, “Terör, sabotaj, doğal afet, ağır kış koşulları gibi mücbir sebepler haricinde günlük kesinti süresinin 12 saatten uzun olması halinde, elektrik dağıtım şirketleri kesintiden etkilenen abonelere yönetmelikle belirlenen miktardaki tazminat tutarını ödemek zorunda" diye konuştu.

Elektrikli cihazlarda kesinti nedeniyle meydana gelebilecek hasarların da, dağıtım şebekesinden kaynaklanması durumunda, elektrik dağıtım şirketi tarafından karşılanmasının zorunlu olduğunu belirten Yılmaz, bunun için bölgede çalışan dağıtım şirketine 10 iş günü içerisinde başvurulması gerektiğini hatırlattı.

"Tazminat miktarı 50 ila...