18 / 05 / 2024

elektrik sayacı arızalandı

elektrik sayacı arızalandı

Elektrik faturalarının hesaplandığı sayaçların bozulması halinde kullanıcının konu ile ilgili olarak müdürlüğe bildirimde bulunması gerekiyor. Siz de "Elektrik sayacım bozulmuş ne yapmam gerekiyor" diyorsanız işte yanıtı..

Setabb İnşaat Metal Elektrik Reklam Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setabb İnşaat Metal Elektrik Reklam Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kunudal tarafından kuruldu.

Mekkan İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekkan İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kunudal tarafından kuruldu.

Bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! İşte 21 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Elektrikler bugün nerede kesilecek? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? İşte 21 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Elektriksiz kalacağız! İşte 14 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler mi kesilecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı tek tek araştırılıyor. 14 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ayrıntılar!

Yarın nerede elektrikler kesilecek? İşte 7 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 7 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Elektrikler kesilecek mi? 31 Mayıs Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileridir?

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 31 Mayıs 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Elektrikler yarın kesilecek! Elektrikler nerede kesilecek! 17 Mayıs 2023 Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 17 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Elektrik kesintisi sorgulama! 11 Mayıs 2023 Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

BEDAŞ duyurdu! İstanbul’da elektrikler kesilecek! 11 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Bugün elektrik kesintisi olacak mı? 10 Mayıs 2023 Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

BEDAŞ açıkladı! İstanbul’da elektrikler kesilecek! 10 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Nafiz Arıca kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Arıca kimdir? Nafiz Arıca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nafiz Arıca'nın biyografisi..

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

Arçelik Imperium Silentpro TSZ 9953 elektrikli süpürge ne kadar? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Avrupa ve Türkiye'nin en sessiz toz torbasız elektrikli süpürgesi Arçelik Imperium Silentpro TSZ 9953, tüm yüzeylerde derinlemesine temizlik performansı sunar. Peki, en sessiz elektrik süpürgesi kaç desibel? İşte detaylar...

Arçelik Elektrik Süpürgesi fiyatları ne kadar? Hangi model, kaç TL? 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik süpürgeler tertemiz evlerin etkili sırrı. Peki, birbirinden farklı fiyat ve özelliklere sahip Arçelik Elektrikli Süpürgeler ne kadar? TornadoFlex, TornadoEco Champ, Tornado Silence, toz torbasız Arçelik süpügeler kaç lira? İşte listemiz...

elektrik sayacı arızalandı Haberi

elektrik sayacı arızalandı

Elektrik sayacım bozulmuş ne yapmam gerekiyor?

Sayacınızın arızalı olması durumunda en yakın hizmet noktamıza dilekçeyle birlikte müracaat etmeniz veya  ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezimizi arayarak kayıt oluşturmanız gerekiyor.


Arızalı sayaçlar için tüketiciye geriye dönük eksik tüketim tahakkuk ettirilebiliyor. Bu işlem, EPDK Elektrik Piyasası Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği’nin 19. ve 20. maddelerinde belirtilen kriterlere göre tahakkuk yapılıyor.


Tüketicilerin bilgilendirilmesi ile tüketici hakları ve zararların tazmini


MADDE 19 – 

(1) Dağıtım şirketi ile görevli tedarik şirketleri, tüketicilerin yeterli, güvenli, sürekli ve kolay bir şekilde hizmet almalarını ve hizmet seçeneklerini öğrenmelerini teminen, gerekli bilgilendirme faaliyetini, yerine getirmekle yükümlüdür.


(2) Tüketicilerin bilgilendirilmesi görevi, ilgili tüzel kişinin tüketici hizmetleri merkezleri tarafından yürütülür. İlgili tüzel kişiler, tüketicilere ücretsiz olarak broşür, katalog gibi araçlar dağıtabilir ve/veya elektronik posta veya kısa mesaj gönderebilir. Bu...