07 / 08 / 2024

elektrik şirketleri hangi kampanyaları yaptı

elektrik şirketleri hangi kampanyaları yaptı

135 TL elektrik faturası ödeyen vatandaşın istediği şirketten alım yapabilmesi bu alanda faaliyet gösteren şirketleri yarışa soktu. Şirketler 'Komşunu abone yap prim kazan','10 bin TL fatura öde iPad kazan' 'gibi kampanyalar yapıyor.

Elektrik zammı elektrikli araç sahiplerini de etkiledi! Yeni tarife bugün başladı...

Elektrik tarifesine gelen zam bugün itibari ile başlamış oldu. Yapılan bu zam sonrasında elektrikli otomobil sahipleri, zamlı tarife ile ne kadara şarj olacağını araştırmaya başladılar. Hangi araç ne kadara dolacak?

2024'ün ilk temettü ödemesini verecek şirketleri belli oldu! Hangi şirket ne kadar temettü verecek? 

Borsa yatırımcıları merakla 2024 yılının temettü ödemelerinin açıklanmasını bekliyor. Peki hangi şirket ne kadar temettü verecek? İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Temettü ödeyen BIST elektrik şirketleri!

İnfo Yatırım tarafından hazırlanan günlük bültende Borsa İstanbul’un bu sabah yatay başlangıç yapması beklendiği belirtildi. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda temettü ödeyen BIST elektrik şirketlerini açıkladı.

Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Nereli? Daha önce hangi görevleri yaptı?

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Kaç yaşında? Muhittin Behiç Harmanlı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Muhittin Behiç Harmanlı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! İşte 21 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Elektrikler bugün nerede kesilecek? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? İşte 21 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Elektrikler mi kesilecek? Bugün elektrik mi kesilecek? İşte 20 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 20 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler açıklandı! İşte 18 Haziran Pazar elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 18 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 17 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde yaşayanlar hemen bakın! İşte 16 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 16 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Vatandaşlar hemen bakın! İşte 15 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler mi kesilecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı tek tek araştırılıyor. 15 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ayrıntılar!

Elektriksiz kalacağız! İşte 14 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler mi kesilecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı tek tek araştırılıyor. 14 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ayrıntılar!

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! İşte 13 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi meydana gelecek mi? Hangi ilçelerde elektrik kesileceğinin yaşanacağı tek tek araştırılıyor. 13 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız  Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Emil kimdir? Kaç yaşında? Dilek Emil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dilek Emil'in eğitim hayatı nasıldı?

elektrik şirketleri hangi kampanyaları yaptı Haberi

elektrik şirketleri hangi kampanyaları yaptı



135 TL elektrik faturası ödeyen vatandaşın istediği şirketten alım yapabilmesi bu alanda faaliyet gösteren şirketleri yarışa soktu. Şirketler müşteri alabilmek için 'Komşunu abone yap prim kazan','10 bin TL fatura öde iPad kazan' 'İlk faturan bizden' gibi kampanyalar yapıyor.


EPDK tarafından 31 Ocak’tan itibaren yürürlüğe giren düzenleme doğrultusunda, elektrik faturaları 135 TL’yi aşan, yani 4500 kWh ve üstü elektrik harcayan kullanıcılar, serbest tüketici haline geldi. Dolayısıyla serbest tüketiciler, aboneliklerini diledikleri firmaya taşıma hakkına sahip oldular. Firmalar ise müşteri çekebilmek adına birbirinden farklı kampanyalara imza atıyorlar. Bunlar arasında  ‘Komşunu getir indirimi kap’ veya ‘10 bin TL üzeriye faturaya iPad hediye’ ‘2 yıl zam yok’ ‘Elektrik faturasında her ay yüzde 10 indirim’ gibi ilginç kampanyalar var.


OKULLARA YÜZDE 12 İNDİRİM

Star'ın haberine göre, elektrik müşterisi...