30 / 04 / 2024

Temettü ödeyen BIST elektrik şirketleri!

Temettü ödeyen BIST elektrik şirketleri!

İnfo Yatırım tarafından hazırlanan günlük bültende Borsa İstanbul’un bu sabah yatay başlangıç yapması beklendiği belirtildi. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda temettü ödeyen BIST elektrik şirketlerini açıkladı.



İnfo Yatırım tarafından hazırlanan günlük bültende Borsa İstanbul’un bu sabah yatay başlangıç yapması beklendiği belirtildi.

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/borsafilozofu üzerinden temettü ödeyen BIST elektrik şirketlerini açıkladı.


Borsa Filozofu'nun paylaşımı şu şekilde:

Temettü Ödeyen BIST Elektrik Şirketleri: 
#enjsa Enerjisa Enerji 
#esen Esenboğa Elektrik 
#naten Naturel Enerji 
#ntgaz Naturel Gaz 
#aksen Aksa Enerji 
#ayen Ayen Enerji 
#arase Aras Enerji 
#gwind Galata Wind Enerji 
#magen Margün Enerji 
#alfas Alfa Solar Enerji 
#cante Çan2Termik

#brlsm de temettü veriyor 

 

2024'te lüks lojmanda oturanlar 975 TL kira ödeyecek!

TÜİK’in enflasyon hesabı faizsiz konut kredisini yuttu!

Arsa fiyatları katlandı! Yabancı ve gurbetçiler durmadan arsa alıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön