30 / 04 / 2024

elektrik tüketimi projeleri

elektrik tüketimi projeleri

Tüketiciler, diledikleri GSM operatörünün diledikleri tarifesini seçebildikleri gibi artık elektrik şirketlerini de aynı kolaylıkta seçebiliyorlar...Dinamo Elektrik, tıpkı GSM operatörleri gibi "kullanıma uygun tarife" fırsatını tüketicilere sunmaya başla

Temmuzda elektrik tüketimi yüzde 2.4 arttı!

Temmuzda elektrik tüketimi yüzde 2.4 arttı. Temmuz ayında elektrik tüketimi yüzde 2.4 artarak 23.2 milyar kWh oldu.Temmuz sonu itibariyle kümülatif olarak tüketime sunulan elektrik miktarı ise yüzde 3.4 artışla 147.1 milyar kWh oldu.

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Daha az enerji tüketimi sağlayan Bosch ASX12XB30N klimanın fiyatı açıklandı!

Son yıllarının en sıcak günlerinin yaşandığı ve ülkenin her bölgesinin resmen sıcaklıktan kavrulduğu şu günlerde Bosch’tan iç ferahlatacak bir haber geldi. Bosch, daha az enerji tüketimi sağlayan ve mükemmel bir sessizliğe sahip olan Bosch ASX12XB30N klimayı tanıttı.

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Sıcaklar arttı, elektrik tüketimi rekor üstüne rekor kırdı!

Türkiye'de elektrik tüketimi 1 milyon 27 bin 568 megavatsaatle günlük bazda yeni rekora ulaştı. İşte detaylar...

BEDAŞ açıkladı: Elektrik tüketimi yüzde 30 geriledi!

İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik dağıtım hizmeti sağlayan BEDAŞ, Kurban Bayramı tatili süresinde elektrik tüketimindeki düşüşün, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 30'u bulduğunu belirtti.

Aile Bakanlığından elektrik tüketim desteği! Kimlik Kartı ve elektrik faturası ile PTT'ye gitmek yeterli!

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu desteklerden biri de Elektrik Tüketim desteği. Peki, ETD'den kimler faydalanıyor.

İşte prizde kalan şarj aletinin size aylık maliyeti: Elektrik tüketimi ve enerji tasarrufu hakkında bilinmesi gerekenler

Günümüzde teknoloji bağımlılığının artmasıyla birlikte, şarj edilebilir cihazlar hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Ancak birçoğumuz, şarj aletlerini prizde bıraktığımızda da elektrik tüketip tüketmediğini merak ediyoruz.

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Düşük yakıt tüketimi sunan Honda HR-V e:HEV uygun fiyatta! İşte 07 Nisan 2023 fiyat listesi

HR-V HEV, düşük yakıt tüketimi sayesinde uzun vadede tasarruf sağlar. Ayrıca, düşük emisyonlar nedeniyle vergi avantajları gibi ekonomik avantajlar da sağlayabilir. Honda bayisinden CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajı da sakın unutmayın. Peki Honda HRV e:HEV 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Elektrik yardım başvurusu almak için nereye başvuru yapılmalı! İşte elektrik yardım başvuru hakkında merak edilenler

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Elektrik Tüketim Desteği adı altında yardım sunuyor. 

Elektrik faturasında hayat kurtaracak küçük ama etkili ipuçları

Evinizde hiç fark etmeden elektrik tüketimini dolayısıyla da faturayı balon gibi şişirdiğinizi farkında mısınız? Her gün elinize aldığınız ütü ve saç kurutma makinesinin buzdolabınızdan daha fazla elektrik tükettiğini biliyor musunuz? Peki ya sadece çoklu ve düğmeli priz alarak tüketimi yüzde 5 düşü

Tüketimi azalttı elektrik faturası 1400 lira arttı. İşte seç baş yolduran elektrik faturası

Yeniçağ Gazetesi elektrik faturalarındaki artışa ve esnafın yüksek faturalarla ilgili görüşlerine yer veren bir haber hazırladı. Habere göre; İstanbul’da bir büfe işletmecisine geçtiğimiz aydan daha az elektrik tüketmesine rağmen 1400 TL daha fazla fatura geldi.

Elektrik tüketim desteği nasıl alınır? Elektrik yardım desteği kimlere verilecek?

Elektrik tüketim desteği pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Peki elektrik yardım desteği kimlere verilir? İşte detaylar!

elektrik tüketimi projeleri Haberi

elektrik tüketimi projeleri

Havaların soğuması, özellikle elektrik ve doğalgaz faturalarının yükselmesine sebep olurken fatura tutarları da hızla yükselmeye başladı. Faturaları düşürmek için çare arayan tüketicilere çözüm, 30 ülkede enerji sektöründe servis hizmetleri sunan Pro-Per'in elektrik tedarik girişimi Dinamo Elektrik'ten geldi.

"Cebi Çarpmayan Elektrik” sloganı ile yola çıkan Dinamo Elektrik, tıpkı GSM operatörleri gibi "kullanıma uygun tarife" fırsatını tüketicilere sunmaya başladı.

Serbest Tüketici düzenlemesi ile elektrik tedarikçisini değiştirmenin GSM operatörünü değiştirmekle aynı mantıkta çalışır hale geldiğini belirten Dinamo Elektrik Genel Müdürü Gönen Özuysal:  “Artık elektrik aboneleri ihtiyacı ve yaşam tarzına uygun tarifeyi seçerek başvurusunu internet veya cep telefonundan yapabiliyor.” dedi. Başvuruların www.dinamoelektrik.com üzerinden kolaylıkla yapılabildiğine değinen Özuysal, evrak işlemlerinin daha sonra tüketicilerin adresine gelinerek  tamamlandığını belirtti. 

Açıldığı ilk ayda 35.000'den fazla kişinin ziyaret ettiği www.dinamoelektrik.com ile...