20 / 07 / 2024

Elektromanyetik alan projeleri

Elektromanyetik alan projeleri

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, baz istasyonlarından yayılan elektromanyetik alan ölçüm değerlerinin sürekli ( 7 /2 4 ) izlenmesi amacıyla yeni bir projeyi hayata geçirdi...

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

Irak'ın Diyala vilayetinde koronavirüs nedeniyle imar projeleri durduruldu!

Irak'ta tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında yaşanan artış sebebiyle Diyala vilayetindeki tüm imar projeleri durduruldu.

Ekim ayında ödül alan markalı konut projeleri!

Markalı konut üreticileri dikkat çeken projeleriyle ödül almaya devam ediyor. Ekim ayı içinde özellikleriyle ön plana çıkan ve ödüllere layık görülen 3 firma bulunuyor. İşte Ekim ayında ödül alan markalı projeler...

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak.

Aydos Ormanı'na komşu konut projeleri 2017!

İnşaat firmalarının yeni gözdesi Anadolu yakasında yer alan Aydos Ormanı oldu. İşte Aydos Ormanı'na komşu konut projeleri 2017...

İşte Ankara'daki kentsel dönüşüm projeleri!

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan ve hızla yayılan kentsel dönüşüm çalışmaları Ankara'da da hızlı bir şekilde devam ediyor. İşte Ankara'da devam eden ve tamamlanan kentsel dönüşüm projeleri..

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

Dikey orman projeleri geleceğin mimarisi olmaya aday!

Mimari projeler tasarımların ötesinde artık ekolojik olma seviyeleriyle de ölçülüyor. Bu kapsamda küçük bir ormanı andıran, yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten "dikey orman 99 projeleri geleceğin mimarisi olmaya aday...

İstanbul’daki 14 hafriyat alanından 7’si doldu!

Her geçen gün artan kentsel dönüşüm projeleri hafriyat boşaltım alanlarının yarısını doldurdu. 5 milyon ton hafriyatın çıktığı İstanbul’da 14 hafriyat alanından 7’si tamamen doldu.

Şanlıurfa Halfeti'ye 43 bin metrekarelik mesire alanı!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde büyük projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Halfeti'ye 43 Bin metrekarelik mesire ve yeşil alan kazandırıyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye 53 bin metrekarelik mesire alanı!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde büyük projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'ye 53 Bin metrekarelik mesire ve yeşil alan kazandırıyor.

Elektromanyetik alan projeleri Haberi

Elektromanyetik alan projeleri

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), baz istasyonlarından yayılan elektromanyetik alan (EMA) ölçüm değerlerinin sürekli (7/24) izlenmesi amacıyla yeni bir projeyi hayata geçirdi.


BTK Başkanı Tayfun Acarer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de kurulan tüm baz istasyonlarının elektromanyetik alan değerlerinin ölçüldüğünü ve 4 Kasım 2013 tarihinde uygulamaya koydukları e-devlet projesi ile ölçüm değerlerinin e-devlet portalı üzerinden kamuoyunun bilgisine açıldığını  hatırlattı. 


"Yeni projeyle 24 saat aralıksız ölçüm yapılacak"


Vatandaşları baz istasyonlarının ölçüm değerleri hakkında daha fazla bilgilendirmek amacıyla yeni bir projeyi hayata geçirdiklerini bildiren Acarer, şunları kaydetti:


"3 Ocak 2014 tarihi itibariyle devreye alınan yeni proje ile birden çok sayıda baz istasyonun yakınında bulunan okul, üniversite, hastane, bina  gibi yaşam alanlarına yakın yerlere kurulan ölçüm cihazlarıyla baz istasyonlarının 24 saat sürekli ölçümleri yapılacak ve ölçüm...