22 / 05 / 2024

Elif Akan

Elif Akan

AKN Organizasyon Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Elif Akan tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Şehitler Caddesi' nde kuruldu.

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu. 

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu.

Elif Akarlılar kimdir, kaç yaşında?

Türk iş kadını ve Mavi Jeans'in yönetim kurulu üyesi olan Elif Akarlılar kimdir? Elif Akarlılar kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Başiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Elif Uyar tarafından kuruldu.

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksu tarafından kuruldu.

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Kaç yaşında? Elif Ateş Özpak hangi görevlerde bulundu? Elif Ateş Özpak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Elif Ateş Özpak'ın hayatına dair merak edilenler.

Elif Ateş Özpak kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Elif Ateş Özpak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Elif Ateş Özpak'ın biyografisi....

Mhr Akan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhr Akan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Akan, Muhammer Akan ve Murat Akan ortaklığında kuruldu. 

Elif Plus Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Elif Plus Yapı Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altun tarafından kuruldu.

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Elif Akdal tarafından kuruldu.

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Fatma Akan tarafından kuruldu.

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyyit Kutup Çavdaroğlu tarafından kuruldu.

Akan çatı nasıl tamir edilir? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında sitelerdeki apartmanların akan çatı sorunlarını kaleme aldı. 

Elif Akan Haberi

Elif Akan

AKN Organizasyon Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Elif Akan tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Şehitler Caddesi'nde kuruldu. 


AKN Organizasyon Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Turizm ve reklamcılıkla ilgili gerek yazılı gerekse görsel basında yerel,ulusal ve uluslararası basın kuruluşlarında,televizyonlarda,gazetelerde,dergi ve benzeri yayın ve kuruluşlarda satış kanalları oluşturmak ,organizasyonlar ayarlamak,tüm sektörlere hitap edecek şekilde çalışmalar yapmak ve bunlar üzerinden Menkul ve gayrı menkuller almak ve satmak,çağrı merkezleri oluşturmak, 2-Turizmle ilgili otel,hotel,motel,kamping, tatil köyü, dinlenme yerleri, gazino, lokanta, yüzme havuzu, parklar,bahçeler, sportif tesisler inşa etmek, ettirmek satın almak, kiralamak, kiraya vermek. Gemi, yat limanı işletmeciliği, yatlar için rıhtım, liman çek yerleri kurmak, işletmek. Bakım, onarım, ikmal tesisleri kurmak. İnşaat malzemeleri,çimento, tuğla, taş,...