19 / 07 / 2024

elif burak

elif burak

Fulya Yapı Makina İnşaat Ve Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 7 Ocak 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Elif Burak tarafından kuruldu...

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyyit Kutup Çavdaroğlu tarafından kuruldu.

Al Burak Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Burak Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdelhafıd Akdı ve Ammar Saıd Darouıch  tarafından kuruldu.

Burak Elmas'tan Florya arazisi açıklaması!

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Dursun Özbek, Florya araziyle ilgili "Yaptığınız operasyonun Galatasaray'a neye mal olduğunu başkan gelsin açıklasın" dedi. Özbek'e yanıt veren başkan Burak Elmas ise, Florya arazisindeki son durumu anlattı.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Bodrum Gümüşlük'te çıkan yangınlar nedeniyle çok etkilenen Fahriye Evcen'e kayıtsız kalamayan Burak Özçivit eşi için Bodrum Gündoğan'da yeni villa aldı. Özçivit villa için 15 milyon TL ödedi.

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'da arazi arıyor!

Bir süredir Bodrum'da bulunan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in villa inşaatı için arazi baktığı iddia edildi.

Elif Ece Uzun borçları nedeniyle evini sattı!

Eşi Mehmet Uzun ile boşanma aşamasında olan manken Elif Ece Uzun'un borçları nedeniyle evi ve arabasını sattığı öğrenildi.

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burak Özçivit yeni villası için 25 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Kuruluş Osman dizisinde başrol oyuncusu olan, ayrıca reklam filmlerinde de sık sık boy gösteren Burak Özçivit, gayrimenkule olan yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Ünlü oyuncu, Bodrum Turgutreis’te villa arayışına girdi. 

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Burak Elmas'tan Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray Başkan adaylarından Burak Elmas, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili konuştu. Burak Elmas, "Kemerburgaz için bütün detaylar, finansman hazır. Projemiz 25 ile 28 ayda bitecek" dedi ve Mecidiyeköy için birçok kiralama alternatifi bulunduğunu söyledi.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'tan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adaylarından Burak Elmas sarı-kırmızılı kulüp için hayata geçireceği seçim vaatlerini anlattı. Elmas, Kemerburgaz arazi için de açıklamalarda bulundu.

elif burak Haberi

elif burak

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Şişli Fulya Mahallesi Ortaklar Caddesi Öke Apartmanı NO: 22/ 11 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçirilen firma, Elif Burak tarafından 200 bin TL sermaye ile...