13 / 05 / 2024

Elif Nur Kuzkaya

Elif Nur Kuzkaya

Master System Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Elif Nur Kuzkaya ve Amır Hosseın Ghıyası ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Kağıthane'de kuruldu.

True Point Mühendislik Otomotiv ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

True Point Mühendislik Otomotiv ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Elif Nur Topaktaş ve Ümit Bari ortaklığında kuruldu. 

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Amer Jawısh tarafından kuruldu.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan 82 adet konut için son başvurular 29 Haziran 2018 tarihinde kabul edilecek.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi'nde hayata geçirdiği 186 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunan ünlü şarkıcı şimdi de Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı.

Aşkın Nur Yengi 4 katlı villasını gardırop yaptı!

Beykoz Acarkent’te oturan Aşkın Nur Yengi  tam bir emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Yengi, aynı sitedeki 8 milyon liralık 4 katlı bir villasını gardırop olarak kullanmaya başladı. 

Elif Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Elif Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi Ali Can Barak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nur Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çengeldere Şubesi açıldı!

Nur Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çengeldere Şubesi Beykoz'da açıldı. Şube 11 bin 500 TL sermaye ile 24 Ekim 2017'de faaliyete geçti.

Öz Elif Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Elif Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile Faruk Özdemir ve Fahri Emre Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Cıvan Nur İnşaat Otomotiv Reklam Ve Matbaacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıvan Nur İnşaat Otomotiv Reklam Ve Matbaacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serkan Yüce tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Mardin Nur Mahallesi TOKİ 'de yer alan 68 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Alt Gelir Grubu'nda yer alan 186 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları 26 Eylül'de başlıyor!

Mardin Merkez Nur Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi'ndeki konutlar için başvurular 26 Eylül 2017 - 29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Elif Nur Kuzkaya Haberi

Elif Nur Kuzkaya

Master System Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Elif Nur Kuzkaya ve Amır Hosseın Ghıyası ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Kağıthane'de kuruldu.


Master System Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- ALÜMİNYUM 1- Her türlü PVC , alüminyum , demir ve metal doğrama alım satımı, ithalatı ve ihracatı  2- Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapı pencere, panjur işlerini yapmak, alınan işleri başka firmalara yaptırmak.  3- Her çeşit zamak, çinko, alüminyum, baskı dökümü, ithalat ve ihracatını yapmak.  4- Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. 5- Yurdumuzda istihraç olunan ve özellikle dökme demir çelik alüminyum magnezit kobalt kurşun kalay bakır krom gibi madenlerin cevher veya işlenmiş halini veya...