12 / 05 / 2024

Elif Özdemir biyografi

Elif Özdemir biyografi

Mimar Elif Özdemir kimdir? Mimar Elif Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Elif Özdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Elif Özdemir...

Öz Elif Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Elif Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile Faruk Özdemir ve Fahri Emre Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Ebru Özdemir: Havaalanı yapmış kadar mutluyum!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Elif Ergü, Limak Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Elif Alçı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Alçı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kevser Özdemir ve Halil İbraihim Karakoç ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özdemir Çakacak açılış öncesi Anamur'da inceleme yaptı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışını yapacağı "KKTC'ye Su Temin Projesi" töreni öncesinde Anamur ilçesinde incelemelerde bulundu.

İşte Bestemsu Özdemir'in Göktürk'teki evi!

Oyuncu Bestemsu Özdemir’in Kemerburgaz Göktürk’te yaşadığı daire, manzarasıyla Alfred Hitchcock’un “Arka Pencere” filmini hatırlatıyor. Özdemir, o evin hikayesini InStyle Home dergisine anlattı.

Keleşoğlu Holding Bilge Özdemir ile çalışacak!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding'in, 'Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü' görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi.

Elif Ece Uzun gayrimenkul yatırımlarını anlatacak!

Ünlü model Elif Ece, Hakal Ural'ı sunduğu "Emlak Ekspresi" programına katılacak. Ünlü model programda gayrimenkul yatırımlarını anlatacak.

Bilge Özdemir Keleşoğlu Pazarlama ve Satış Koordinatörü oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding’in, ‘Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü’ görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi. Bilge Özdemir, Deniz İstanbul projesinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek.

Gülay Özdemir: 20 yılda 4 milyon konut yenilenmeli!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, büyük deprem felaketinin üzerinden geçen 16 yıla rağmen, günümüzde yapıların büyük çoğunluğunun ruhsatsız olduğuna dikkat çekti.

İNTES'in acı günü: Özdemir Emral vefat etti!

Türkiye İnşat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi Deha Emral'ın amcası Özdemir Emral vefat etti.

Gülay Özdemir: Ülke genelinde mevcut binaların yarısı güçlendirilmeli!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, "Mevcut bina stokunun yarısının güçlendirilmesi gerektiği ve ülke genelinde 20 yılda 14 milyon konutun elden geçirilmesi gerekmektedir” dedi.

Karasu Seferoğlu Elif 2 Sitesi'de daireler 75.000 TL’ye!

Elif İnşaat tarafından Karasu sahilde yapılan Seferoğlu Elif 2 Sitesinde 75.000 liradan başlayan fiyatlar 140.000 liraya kadar çıkıyor.

Murat Özdemir: Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacak!

Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Özdemir: "Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacaktır. Bölge insanının çekincelerini de dikkate almak lazım" dedi.

Elif Özdemir biyografi Haberi

Elif Özdemir biyografi

Elif Özdemir kimdir?

Elif Özdemir, 1963 Mersin doğumlu Elif özdemir, Mimar Sinan üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 1985 yılında mezun olmuş ve çeşitli bürolarda mimar, ekip ve atölye şefi, proje müdürü olarak çalışmıştır. 


Kurucusu olduğu Plan A'da mimari-dekorasyon-uygulama çalışmalarına devam eden özdemir'in çeşitli yarışmalarda ödülleri bulunmaktadır. 


Anadolu Kültür A.Ş.'nin kurucu ortağı olarak Diyarbakır, Viranşehir, Kars, Batman, ... İstanbul'da gönüllü danışmanlıklar yapmaktadır. Tiyatro oyunları ve kısa filmlerin sahne düzenlemeleri çalışmaları arasındadır.


Mimar Elif Özdemir projeleri..

Yirikler Tanıtım Ofisi (2011)

Lush Galata (2011)

Lush 5. Kat (2011)

Noa Galata Üçlemesi (2008)

Noa Galata Üçlemesi Tatarbeyi (2008)

Noa Galata Üçlemesi Lüleci Hendek (2008)

Noa Galata Üçlemesi Ali Hoca (2008)

Lush Hip Hotel - Sıraselviler (2006)

Sıraselviler No:50 Bina Restorasyonu (2005)

Bilgi Üniversitesi Tophane Yurt Binası (2005)

Beyoğlu Belediyesi Giriş Holü (2003)

Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü 2.Bina (2003)

Diyarbakır Sanat Merkezi (2002)

Galatasaray'da...