25 / 07 / 2024

Elif Sezgin

Elif Sezgin

Dünya gazetesi yazarı Emre Alkin, Gayrimenkul Danışmanı Elif Sezgin ile yaptığı röportajda mesleğin inceliklerini gözler önüne seriyor. İşte Emre Alkin'in, Elif Sezgin ile yaptığı röportaj...

Sezgin Tanrıkulu: Korkunç rantlar var, o bölgeleri talan ettiler!

Diyarbakır'daki imar değişikliğine ilişkin konuşan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, korkunç rantların olduğunu ve Sur ve Bağlar'ın talan edildiğini söyledi.

Elif Akarlılar kimdir, kaç yaşında?

Türk iş kadını ve Mavi Jeans'in yönetim kurulu üyesi olan Elif Akarlılar kimdir? Elif Akarlılar kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Başiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Elif Uyar tarafından kuruldu.

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100.000,00 TL sermaye ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksu tarafından kuruldu.

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Kaç yaşında? Elif Ateş Özpak hangi görevlerde bulundu? Elif Ateş Özpak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Elif Ateş Özpak'ın hayatına dair merak edilenler.

Elif Ateş Özpak kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Elif Ateş Özpak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Elif Ateş Özpak'ın biyografisi....

Sezgin Yılmaz kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz’ın mesleği nedir? Sezgin Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Elif Plus Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Elif Plus Yapı Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altun tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Avusturya’da tutuklu bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sırlarıyla birlikte ABD'ye iade edildi

Türkiye'de kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın iadesini Türkiye de Avusturya'dan talep etmişti.

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Elif Akdal tarafından kuruldu.

Elif Sezgin Haberi

Elif Sezgin


" Bu haftaki konuğumuz hayatımızın en önemli çözüm ortaklarından biri... 

'Gayrimenkul Danışmanı' Elif Sezgin... Resim öğretmeni olarak başlamış iş hayatına. Sonra neye elini attıysa başarmış. Elif Hanım, bugüne kadar yaptığı her işin hakkını vermiş. En sonunda da 'Gayrimenkul Danışmanı' olmaya karar vermiş. Hiç aklında yokken başladığı bu meslek için "eğitim şart" diyor. 

Elif Sezgin, her konuda çözüm bulmayı başaran bir hanımefendi. Öyle renkli bir yaklaşımı var ki hayata... 

Paylaşmasak olmazdı. 


Aklınızda yok muydu gerçekten gayrimenkul danışmanı olmak? 

Hiç yoktu. Belli bir yaştan sonra başladım bu işe. Yaklaşık 4 yıldır yapıyorum. Aslında Güzel Sanatlar Grafik Tasarım Bölümü mezunuyum. 

Resim öğretmeni olmak istemedim önce. Nişanlıydım o sıralarda. Kıskanç ve tutucu olan nişanlım "İlla resim öğretmeni ol" diye ısrar etti. 

Resim öğretmeni oldum ama nişanlımı da bıraktım. Baskıya gelemem...