16 / 05 / 2024

Elit Royal nerede

Elit Royal nerede

ELİT Royal Residence'da konutların sahiplerine teslimine sayılı günler kaldı. Ankara'da 'elit' yasamın kapıları ağustos ayında açılıyor. Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan "Yola baslarken, Ankara'da inşa edilen projelerin arasından sıyrılmayı hedefledik.

Elit Royal Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Royal Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de   750 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Eren Yerdelen ve Muhammed Arpaçay  tarafından kuruldu.

Royal Garden Evleri nerede?

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden projesinde 22 katlı 2 blokta toplam 374 daire bulunuyor. Peki Royal Garden Evleri nerede?

Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Hacim İnşaat Verde Royal Buca projesi 120 daireden oluşyor. Peki Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Küçükçekmece Babacan Port Royal nerede?

Babacan Port Royal'de daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Babacan Yapı imzası ile yükselecek projede 3 bine yakın ünite bulunuyor. Peki Küçükçekmece Babacan Port Royal nerede?

Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Bir bloğunun ilk 6 katı satışa açılan Royal İstanbul Konutları'nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Royal İstanbul nerede?

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği Royal İstanbul Konutları Babacan Yapı imzasıyla 4 blok halinde inşa ediliyor. Peki Royal İstanbul nerede?

Bak Yapı Prestij Elit Bursa nerede?

Daire fiyatlarının 329 bin TL'den başlangıç gösterdiği Prestij Elit Bursa projesinde ev teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. Peki Bak Yapı Prestij Elit Bursa nerede?

Prestij Elit Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Prestij Elit Evleri 'nde fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor ve 369 TL'ye kadar çıkıyor . Peki Prestij Elit Evleri nerede?

Bursa Prestij Elit nerede?

Toplam arsa alanı 60 bin metrekare olarak belirlenen Prestij Elit Konutları 46 blok halinde yükseliyor. Projede 552 adet daireye yer veriliyor. Peki Bursa Prestij Elit nerede?

Prestij Elit Bakyapı nerede?

552 adet daireden meydana gelen Prestij Elit Bakyapı projesinin 207 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Prestij Elit Bakyapı nerede?

Elit Yapı Elit Manzara'nın hazırlıkları tamamlandı!

Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklanı tamamladı. Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, geleceği oldukça parlak olan Beytepe'de "elit yaşamın" kapılarını açtıklarını ifade etti.

Elit Yapı'dan Beytepe'ye karma proje!

ANKARA'YA Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Yapı'nm Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, konuyla ilgili konuştu..

Elit Yapı Beytepe'de yeni projeye başlıyor!

Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, bir kez daha Ankara'nın gözde lokasyonu Beytepe bölgesini tercih etti.

Elit Royal nerede Haberi

Elit Royal nerede

ELİT Royal Residence'da konutların sahiplerine teslimine sayılı günler kaldı. Ankara'da 'elit' yasamın kapıları ağustos ayında acılıyor. Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan "Yola baslarken, Ankara'da insa edilen projelerin arasından sıyrılmayı hedefledik. Bir fark yaratmamız gerekiyordu. Böylece 'butik residence' fikri doğdu. Baskentliler'in aradığı lüks yasamı, özlenen samimi komşu kültürü, kalite ve konforla bir araya getirdik. Projemiz başladığımız günden bu yana büyük ilgi gördü. Bizi seçen, satıs ofisimize gelen, arayan herkese cok teşekkür ederiz" dedi. 


Star 



Web: www.elit-royal.com

Telefon: 312 440 00...