04 / 05 / 2024

Elit Royal Rezidans fiyat listesi

Elit Royal Rezidans fiyat listesi

Elit Yapı'nın Ankara Beytepe'de inşa ettiği Elit Royal Rezidans'ta 2 adet teraslı dairenin satışına start verildi. Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, "Projemiz toplamda 35 daireden oluşuyor. Satışları neredeyse tamamladık.

Elit Royal Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Royal Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de   750 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Eren Yerdelen ve Muhammed Arpaçay  tarafından kuruldu.

Yakacık Royal Garden Rezidans teslim tarihi!

Royal Garden projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. 13 katlı beş blok olarak planlanan Royal Garden projesi Royal Group imzası taşıyor...

Port Royal Rezidans Sefaköy güncel fiyatları!

Port Royal Projesi Babacan Holding tarafından inşa ediliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Babacan Port Royal Rezidans satış fiyatları!

Babacan Port Royal Rezidans satış fiyatları 314 bin 700 TL'den başlıyor. Babacan Port Royal Rezidans projesi 2018'in sonunda yapılıyor...

Royal Garden Kartal Residence’ta 120 aya varan kredili ödemelerle!

Royal Garden Kartal Residence’da 1+1’den 5+1’e farklı tiplerde rezidans daireler bulunuyor. Projede yer alan 1+1 daireler 296 bin liradan, 2+1 daireler 397 bin liradan, 3+1 dairelerse 600 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Elit Yapı Elit Manzara'nın hazırlıkları tamamlandı!

Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklanı tamamladı. Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, geleceği oldukça parlak olan Beytepe'de "elit yaşamın" kapılarını açtıklarını ifade etti.

Elit Yapı'dan Beytepe'ye karma proje!

ANKARA'YA Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Yapı'nm Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, konuyla ilgili konuştu..

Elit Yapı Beytepe'de yeni projeye başlıyor!

Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, bir kez daha Ankara'nın gözde lokasyonu Beytepe bölgesini tercih etti.

Beytepe Elit Manzara projesinde son hazırlıklar tamamlandı!

Geçen yıl Ankara'ya Beytepe 'deki Elit Royal Residence 'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı.

Elit Yapı Beytepe'de butik residence projesine başlıyor!

Geçen yıl Ankara'ya Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, Beytepe'de butik residence projesine başlı

Elit Manzara projesi tanıtıldı!

Elit Royal Residence ile başkenti "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, bir kez daha Ankara'nın gözde lokasyonu Beytepe bölgesini tercih etti.

Elit Yapı'dan Beytepe'ye yeni proje: Elit Manzara!

Geçen yıl Ankara’ya Beytepe’deki Elit Royal Residence’ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Manzara projesi 119 adet daireden meydana gelecek..

Beytepe Elit Manzara projesinde geri sayım başladı!

Geçen yıl Ankara ’ya Beytepe ’deki Elit Royal Residence ’ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı.

Elit Royal Rezidans fiyat listesi Haberi

Elit Royal Rezidans fiyat listesi

Elit Yapı'nın Ankara Beytepe'de inşa ettiği Elit Royal Rezidans'ta 2 adet teraslı dairenin satışına start verildi. Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, "Projemiz toplamda 35 daireden oluşuyor. Satışları neredeyse tamamladık. En üst katta bulunan 2 dubleks daire eşsiz Beytepe ormanı ve Ankara manzarasına hakim. Bu muhteşem manzarayı projenin modern çizgisi ve genel kalitesi ile tamamlamaya karar verdik. Dairelere ait terasların tüm dekorasyonunu biz üstleneceğiz" dedi. 17 katlı projede teslimler ise bu ay içinde gerçekleştirilecek. 



Bugün 



Web: www.elit-royal.com

Telefon: 312 440 00...