20 / 05 / 2024

Elit Turizm adres

Elit Turizm adres

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Florya Şubesi, Ergin Doğan tarafından 10 milyon TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Küçükçekmece, Gültepe Mahallesi, Şehit Zafer Kızıltaş Sokak'ta kuruldu.

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İmir tarafından kuruldu.

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Rafıg Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Royal Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Royal Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de   750 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Eren Yerdelen ve Muhammed Arpaçay  tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aykut Demiral, Ahmet Aksu, Tuncay Çalışkan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Arnavutköy, Haraççı Mahallesi'nde kuruldu.

Elit Yurt Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Yurt Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emrah Özkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Fatih, Hocapaşa Mahallesi, Mehmet Murat Sokak' ta kuruldu.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Elit Grup İnşaat Turizm Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Grup İnşaat Turizm Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Evren Kayabaş ve Mustafa Sezgin Mınak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

Bursa Prestij Elit adres!

Bursa Prestij Elit adres bilgileri kapsamında proje, Bursa Osmangazi Albayrak Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Bak Yapı imzası ile inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Bursa Prestij Elit adres!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Bursa Prestij Elit adres bilgileri kapsamında proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.

Elit Turizm adres Haberi

Elit Turizm adres

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Florya Şubesi, Ergin Doğan tarafından 10 milyon TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu. 


Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Florya Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç)


Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Florya Şubesi adres: Küçükçekmece, Gültepe Mahallesi, Şehit Zafer Kızıltaş Sokak,...