05 / 05 / 2024

Elit World otelleri

Elit World otelleri

NG Sapanca’nın kapılarını açan grup, otelin hemen yanında yer alan arazide inşaasına devam edilen NG Sapanca Club 2020'de açılacak.

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Durmuş tarafından kuruldu.

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafi Çiftçi tarafından kuruldu.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yanming Yin tarafından kuruldu.

Yeni kongre otelleri yapılıyor!

Kongre turizmine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.  Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, oteller hakkında bilgi verdi. İşte yeni kongre otelleri...

Elite World, Petersburg’da 2 yeni otel açacak!

Elite World Otelleri grubu yurt dışına açılma kararı aldı. Petersburg’da 2 otel açacak olan grup,Berlin, Münih, Viyana ve Budapeşte’ye yatırım hedefliyor.

Elite World yurtdışına açılma kararı aldı!

Elite World Otelleri, yurtdışına açılma kararı aldı. Elite World, Berlin, Münih, Viyana ve Budapeşte’ye yatırım planlıyor.

Elite World Europe Otel Eylül'de açılacak!

Elite World Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik, “Basın Ekspress yolu üzerinde 120 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Elite World Europe Otel’in 2016 yılının eylül ayında hizmete açılacağını söyledi.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

Elite World Oteller Zinciri, yaşanan üzücü olaylardan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen, hacim kadar rekabetin de arttığı turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Elite World ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

Elite World Otelleri zinciri, ilk resort otelini Marmaris'te açtı. içmeler Plajı'na 30 metre mesafedeki Elite World Marmaris Otel, zincirin beşinci oteli oldu.

Elite World Asia Otel'in inşası başlıyor!

Geçtiğimiz yılı ve 2015 yılını yatırım yılı olarak kabul eden 'Elite World Otelleri Zinciri' yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Zincir, Marmaris'in ardından 5 otel daha açmayı planlıyor.

Elit World otelleri Haberi

Elit World otelleri

Yeşil doğası ve Sapanca Gölü ile Arap turistlerin uğrak noktaları arasında bulunan Sapanca’ya yeni otel yatırımları yapılıyor. Son olarak İstanbul’da 5, Marmaris ve Van’da birer tane olmak üzere toplamda 7 otel ile hizmet veren Elit World otelleri sekizinci otelinin kapılarını Sapanca’da açtı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 44 dönüm arazi üzerinde konumlanan otel 650 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirildi. 500 odası bulunan otelde 3 bin kişi kapasiteli toplantı salonları da yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde kapılarını açan otelde 428 kişiye istihdam sağlandığı ifade edildi. Otel hakkında bilgileri paylaşan yetkililer, “Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’da yüksek kapasiteli toplantı ve kongre salonları yaptık. Farklı illerde gerçekleşen kongreleri ve büyük etkinlikleri Sapanca’ya kazandırmayı amaçlıyoruz. Aktivite alanlarımız ise, game arena, bowling, kids club, biyolojik gölet,...