21 / 05 / 2024

Elka Fuarcılık adana gayrimenkul fuarı

Elka Fuarcılık adana gayrimenkul fuarı

Adana Elka Fuarcılık'ın düzenlediği 2. Gayrimenkul Yatırım Fuarı başladı. Elka Fuarcılık tarafından ikinci kez düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fuarı 9 -10 -11 Aralık'ta AdanaHiltonsaOteli'nde gerçekleşecek

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Haraç vermediği için işyeri yıkıldı, savcılık harekete geçti!

Adana'da 4 ay önce bir vatandaş haraç vermediğini, bu nedenle iş yerinin yıkıldığını dile getirdi. Söz konusu iddialar neticesinde savcılık soruşturma başlattı. 

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Aylık ücretle kiraladığı evleri yılık kiraya vermiş!

Adana'da aylık kiraladığı evi internette kendisini emlakçı olarak tanıttığı kişilere yıllık kiraya vererek dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen şüpheli yakalandı.

Adana İnşaat Fuarı Türkiye ve Kıbrıs'ı bir araya getirdi!

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen Adana İnşaat ve Yapıda Yenilikler Fuarı Türk ve Kıbrıs heyetlerini bir araya topladı.

PennWell International ile Sektörel Fuarcılık'tan işbirliği!

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı.

Kayalife Adana satılık daire fiyatları!

6 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde Kaya Life İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayalife Adana'da uygun fiyat avantajı sağlanıyor. İşte, Kayalife Adana satılık daire fiyatları...

Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana'da başladı!

Adana Elka Fuarcılık'ın düzenlediği 2. Gayrimenkul Yatırım Fuarı başladı. Elka Fuarcılık tarafından ikinci kez düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fuarı 9 -10 -11 Aralık'ta AdanaHiltonsaOteli'nde gerçekleşecek

ELKA 2. Gayrimenkul Yatırım Fuarı yarın başlıyor!

ELKA Fuarcılık Limited Şirketi tarafından 2.kez düzenlenen “GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI 9 - 10 - 11 Aralık 2016 tarihleri arasında Adana Hiltonsa Oteli'nde gerçekleşecektir.

Adana'da yeni müftülük binası açıldı!

Adana’da yapımı 6 milyon 639 bin liraya tamamlanan yeni müftülük binası, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılımıyla, dualarla açıldı

10. Adana Mobilya Fuarı 25 Ekim'de!

TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen, 10. Adana Mobilya-Dekorasyon Fuarı, 25-30 Ekim tarihlerinde Adana'da gerçekleştirilecek.

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Elka Fuarcılık adana gayrimenkul fuarı Haberi

Elka Fuarcılık adana gayrimenkul fuarı

Elka Fuarcılık tarafından ikinci kez düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fuarı 9 -10 -11 Aralık'ta Adana Hiltonsa Oteli'nde gerçekleşecek. Elka Fuarcılık Genel Müdürü Mustafa Bülent Yamaç, ilk fuara 18 ilden 3 bin 500 ziyaretçinin katıldığını söyledi. Yamaç, ilk kez KKTC projelerinin de sergileneceği bu yılki Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda, proje aşamasında ya da tamamlanmış her türlü mülkü edinmek isteyen özel davetli ziyaretçiler ile sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarına fikir alışverişi yapabilecekleri bir ortam sunduklarını...