08 / 05 / 2024

Elkhan Huseynov

Elkhan Huseynov

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elkhan Huseynov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rashad Rustamov Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Harbiye'de kuruldu.

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nasır Huseynov ve HT Group Conctraction Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Nıjat Huseynov ve Rovshan Ibrahımov tarafından kuruldu.

Herba Flora Natural Gıda Kozmetik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herba Flora Natural Gıda Kozmetik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli  ile Fızulı Huseynov ve  Rashad Aghayev tarafından kuruldu.

Idf İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Idf İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elnur Huseynov tarafından kuruldu.

Kunduz Bastan Turizm Seyahat Acenteliği Telekomünikasyon Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kunduz Bastan Turizm Seyahat Acenteliği Telekomünikasyon Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Amanullah Saları ve Besmullah Elkhanı ortaklığında kuruldu.

Fmg And Generatıon İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fmg And Generatıon İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Farıd Huseynov, Farıd Isayev ve Vusal Alıyev ortaklığında kuruldu. 

Treyd Esteyt İnşaat Tekstil Transport Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Treyd Esteyt İnşaat Tekstil Transport Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Alıashraf Huseynov tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elkhan Huseynov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rashad Rustamov Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Harbiye'de kuruldu.

Atlant İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlant İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zaur Huseynov tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sarıyer, Kireçburnu Mahallesi, Profesör Aykut Barka Caddesi'nde kuruldu.

Elkhan Huseynov Haberi

Elkhan Huseynov

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elkhan Huseynov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rashad Rustamov Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100  bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Harbiye'de kuruldu. 


Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 3.1. Şirket, kentsel dönüşüm ve gayrimenkul projelerinin geliştirilmesi, her türlü konut, ticari gayrimenkul ve altyapı projelerinin inşası,taahhüt işleri ve ticareti ile her türlü inşaat malzemelerinin ve ekipmanlarının ticareti alanında faaliyet gösterir. 3.1.1. Şirket, bu amaçla gayrimenkul ve ev sahipleri ile kentsel dönüşüm ve gayrimenkul projeleri geliştirmek için her türlü işlemde bulunabilir; kendisi veya üçüncü kişiler adına kentsel dönüşüm, gayrimenkul geliştirme projeleri ile inşaat ve taahhüt işleri için ilgili bakanlıklar, belediyeler ve diğer kamu kurum ve kuruluşları ile düzenleyici kuruluşlar ve üçüncü...