05 / 05 / 2024

Ellialtıoğlunun arsa ihalesi ne zaman

Ellialtıoğlunun arsa ihalesi ne zaman

Ellialtıoğlu Ailesi’ne ait fabrika ve üzerinde bulunan arazi, kardeşler arasındaki anlaşmazlık nedeni ile mahkeme kararı ile satışa konuldu. 117 milyon milyon TL değer biçilen 10 dönümlük arazi için ilk ihale haziran ayı başında yapılacak.

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Belediyeden imarlı 13 arsa! İhalesi 13 Aralık'ta!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran'da yer alan 13 arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Samsun Atakum'da satılık 3 arsa! İhalesi 14 Kasım'da!

Samsun İli Atakum Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

Belediye o ilde arsa satacak! İlana ilişkin tüm detaylar belli oldu!

Kırklareli iline bağlı Pınarhisar Belediye Başkanlığı, yayımladığı ilanla arsa satışı yapacağını duyurdu. Satışı yapılacak arsaya yönelik tüm ayrıntılar paylaşılırken, ihale tarihinin 30 Ekim 2023 olduğu öğrenildi.

O ilde 25 bin TL'ye imarlı arsa satılacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2023 ihalelerini peş peşe yayımlıyor. Yayımlanan ihaleler arasında 25 bin TL'ye satışa çıkarılan imarlı arsa ihalesi dikkat çekiyor.

Milli Emlak o ildeki arsa ve arazileri 8 taksit imkanıyla satışa sundu! 

Kırklareli Milli Emlak, Kırklareli ili, Merkez ilçesinde yer alan 26 adet arsa ve araziyi KDV'den muaf ve 8 taksitle satıyor. Peki Kırklareli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Belediye o ilde arsa satacak! İhalesi 4 Ekim'de!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan arsanın satışı için ihaleye çıkıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.

Karayolları o ilde arsa satacak! Kaçırmayın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 25 Eylül'de yapılacak. 

Milli Emlak o ilde arsa, arazi ve bahçeli ahşap ev satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını aman kaçırmayın!

Bursa Karacabey Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesinde yer alan 6 adet arsa ile 3 adet arazi ve 1 adet bahçeli ahşap evi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

O ilde arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Mut Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Mut ilçesi, Kültür ve Palantepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Mersin Mut'ta yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

Ellialtıoğlunun arsa ihalesi ne zaman Haberi

Ellialtıoğlunun arsa ihalesi ne zaman

Zeytinburnu Merkezefendi Mahhallesinde bulunan arazi dev gayrimenkul projelerinin yapıldığı bir bölgede bulunuyor. 10 bin 180 metre kare büyüklükteki arazi üzerine kurulu fabrika için daha önce 38 milyon TL’ye yakın bir değer biçilmişti. Ancak yapılan itiraz sonrası yeniden değerleme raporları hazırlandı. Son rapora dayalı olarak belirlenen yeni fiyatta arazinin değeri 117 milyon 221 bin 271 TL olarak belirlendi.


YARI FİYATINA SATILACAK

Arazinin ilk ihalesi 16 Haziran’da yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda ihale 21 Temmuz günü yenilenecek. İcraburada.com sitesinde yer alan şartnameye göre ihalede teklif verecek kişi veya firmalar belirlenen değerin yüzde 50’sine araziyi satın alabilecek.

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesinin hazırladığı şartnamede, fabrika binasının Yeniyüzyıl Üniversitesi’nin bitişiğinde yer aldığı bilgisi yer aldı.


KARDEŞLER ARASINDA ANLAŞMAZLIK

Değerli konumdaki arazinin satışı Ellialtıoğlu kardeşler arasındaki anlaşmazlık sonrası gündeme...