27 / 04 / 2024

O ilde 25 bin TL'ye imarlı arsa satılacak! Kaçırmayın!

O ilde 25 bin TL'ye imarlı arsa satılacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2023 ihalelerini peş peşe yayımlıyor. Yayımlanan ihaleler arasında 25 bin TL'ye satışa çıkarılan imarlı arsa ihalesi dikkat çekiyor.



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün ihale ilanlarını yakından takip ediyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ekim 2023 ihaleleri arasında 25 bin Türk Lirası bedelle satışa sunulan imarlı arsa da bulunuyor.

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenlerin arama motorlarında sık sık araştırdığı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden düzenli şekilde yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 25 bin TL'ye satacağı arsa Konya Meram'da bulunuyor. 

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merak ettiği ihale detaylarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satış ihalesi 5 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pek çok kişinin merak ettiği ve araştırdığı konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi ve arsalar KDV'den de muaf olduğu için yatırımcıları cezbediyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesindeki ihale ilanına göre 25 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılan söz konusu arsanın satış ihalesi merakla bekleniyor. 

Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, yeni bir arsa veya arazi almak isteyenlerin merakla beklediği arsanın satış ihalesi 5 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesi üzerinden yayımlamış ihale ilanına göre, satışa çıkarılan imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç lira? Yine Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yer alan detaylara göre söz konusu arsanın tahmin edilen ihale bedeli kaç TL? 

O ilde 25 bin TL ye imarlı arsa satılacak! Kaçırmayın!

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesi üzerinden yayımlamış ihale ilanına göre, satışa çıkarılan imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç lira? Yine Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yer alan detaylara göre söz konusu arsanın tahmin edilen ihale bedeli kaç TL? 

Milli Emlak'ın satışa sunduğu arsanın tahmin edilen ihale bedeli 25 bin Türk Lirası şeklinde belirtilirken, geçici teminat bedeli de 7 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından resmi web sitesi üzerinden yayımlanan ihale ilanı şu şekilde:

Satış Bilgileri
Tahmin Edilen İhale Bedeli    ₺25.000,00
Teminat Bedeli    ₺7.500,00
Uygun Yüzölçümü    260,29 m²
İhale Tarihi    05/10/2023
İhale Saati    14:00
İhale Yeri    -
İletişim Adresi    https://konya.csb.gov.tr/
Telefon    (332) 224 56 00

Taşınmaz No    ***********
Pafta/Ada/Parsel    M28d10d3b/116/22
İmar Durumu    Evet
İmar Özellik Adı    Diğer Tarım Alanları
Yasal Dayanak    2886 / 45
Taşınmaz Yüzölçümü    260,29 m²
Hazine Hissesi    -
Satılacak Yüzölçümü

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

Togg'a bir faiz zammı daha geldi! 2 Ekim itibariyle resmen değişecek


Geri Dön