04 / 05 / 2024

Elmak Mekanik şirketi adres

Elmak Mekanik şirketi adres

Elmak Mekanik Elektrik Aydınlatma Limited Şirketi, Mehmet Erdinç Başaran tarafından 60 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Beyoğlu, Keçeci Piri Mahallesi, Namazgah Caddesi'nde kuruldu.

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de   3 milyon TL sermaye bedeli  ile  Büşra Oral tarafından kuruldu.

Souzan Mekanik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Souzan Mekanik Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile  Eshagh Shamesouzan Ve Maryam Shame Souzan tarafından kuruldu.

Rapid Mekanik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rapid Mekanik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Taner Songur tarafından kuruldu.

Reformist Mekanik Ve İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reformist Mekanik Ve İnşaat Yapı Ticaret İnşaat Limited Şirketi Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Volkan Tiktaş tarafından kuruldu.

Genç Mekanik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Mekanik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Genç tarafından kuruldu.

Sirius Group İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Group İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  300 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Şahin tarafından kuruldu.

İnanlı Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektrik Otomasyon Mekanik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanlı Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektrik Otomasyon Mekanik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan İnanlı tarafından kuruldu.

Bcs Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcs Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duran Karakuş tarafından kuruldu.

Alba Dinamik İnşaat Mekanik Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Dinamik İnşaat Mekanik Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Alkan tarafından kuruldu.

Ehad Yapı Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Nalburiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehad Yapı Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Nalburiye Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kılıç tarafından kuruldu.

Enc Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enc Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Ekinci tarafından kuruldu.

Vesta Technıc İnşaat Elektrik Ve Mekanik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesta Technıc İnşaat Elektrik Ve Mekanik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çetin tarafından kuruldu.

Meksan Proje Mekanik Elektrik Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Meksan Proje Mekanik Elektrik Mühendislik Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Şahin tarafından kuruldu.

Elmak Mekanik şirketi adres Haberi

Elmak Mekanik şirketi adres

Elmak Mekanik Elektrik Aydınlatma Limited Şirketi, Mehmet Erdinç Başaran tarafından 60 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Beyoğlu, Keçeci Piri Mahallesi, Namazgah Caddesi'nde kuruldu. 


Elmak Mekanik Elektrik Aydınlatma Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Yurt İçi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek, hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yatırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka,...